Aanbiedingen
€72,50
€30,-
€28,-
| ||
All inclusive - 4 gangen diner voor €75,- geldig op dinsdag, woensdag en donderdag t/m 28 februari | ||
€72,50
Amsterdam
Amsterdam biedt 2206 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Amsterdam? De populaire restaurants in deze maand zijn Boca's, Restaurant Jaspers en Fraîche.
“De lekkerste eetcafés van Amsterdam”
- 1. Stoop Eten en Drinken
- 8. The Pantry
- 9. Brug 132
- 10. Koevoet
- Restaurant Karakter
Zes gangen 'High-Wine' Een zeg gangen menu met bijzondere wijnen voor €47,- geldig van di, wo, do,vrij & za t/m 31 maart - De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50 - Sucre by Peter Scholte
Recente meningen van restaurants in Amsterdam
Kyoto Cafe Restaurant
De place to be voor lekkere sushi en niet sushi. Een breed assortiment van gerechten en zelfs heerlijke oesters en lamskoteletjes. Ik zie wel dat het er altijd druk is, dat betekend hard werken voor de mensen. Ik zit meestal aan de bar, dat vind ik gezellig met z'n tweetjes. Ik neem altijd all you can ETA deluxe, topper!
Goed 2012-02-04 door Smulprin6
De Odessa
Wij hebben weer lekker gegeten op een mooie bijzondere locatie. Leuke vlotte en attente bediening. We waren heel blij met de kaart, groot assortiment met allemaal lekker. Prijskwaliteit helemaal prima. Hier ga ik vaker naartoe! Mijn vrienden vinden het ook zon te gek schip!
Uitstekend 2012-02-04 door Smulprin6
Restaurant La Viña
Ik was hier al eens wezen eten wat mij heel goed bevallen is, echter wist ik niet dat je hier ook terecht kunt voor even gezellig borrelen met wat pinchos....dus was vanavond weer erg leuk, ik kom zeker terug!
Uitstekend 2012-02-04 door Proever-2012
Da Peppino
Een pasta en een pizza, gezelligheid met mij partner en aardige bediening, maar toen een erg ongename verrassing: een donkere haar (ik ben blond) in mijn pizza. En toen we bijna klaar waren zagen we nog een onaangename verrassing: een muis in het restaurant! Echt balen dat onze avond hierdoor voor een deel is verziekt!
Slecht 2012-02-04 door LafeberLaferber
Badhuis
Gezelligheid en lekkerheid is dit een thuis plek voor mij. Ik zit hier regelmatig en in de zomer een groot terras pal in de zon. Je kan er lekker borrelen en eten. Ze hebben elk seizoen een mooie verrassende kaart. En prijskwaliteit goed in verhouding. En ik ben heel blij dat je de pinot grigio wijn per glas kan drinken. Over...
Uitstekend 2012-02-03 door Smulprin6