Aanbiedingen
Duivendrecht (2)
Kudelstaart (5)
Lijnden (1)
Oude Meer (1)
Ouderkerk aan de Amstel (10)
Schiphol (15)
Schiphol-Oost (1)
Schiphol-Rijk (1)
Uithoorn (23)
vinkeveen (14)
Amstelveen
Amstelveen biedt 80 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Amstelveen? De populaire restaurants in deze maand zijn Veri Sapori, Restaurant Aan de Poel en Tanuki Izakaya.
“De beste Japanners van Amstelveen”
- 1. Tanuki Izakaya
- 2. Nagomi
- 3. BLVD Café
- 4. Kasumi Sushibar
- Magnolia
De heerlijke winterse woensdagen - elke woensdag 25% korting op de wijnkaart, de specialiteitenkaart en menu de luxe - Rokkaa
Korting - 15% korting op de gehele rekening - geldig van maandag t/m donderdag. - Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50.
Recente meningen van restaurants in Amstelveen
Hostellerie de Veenen
Afgelopen zaterdag gegeten bij De Veenen. Wij vonden het de sfeer gemoedelijk, gezellig. Het interieur is knus en netjes. Bediening is oké. Het eten vond ik heel wisselend. Voorgerecht (heilbot) was lekker, goed op smaak, lekkere combi met de appel. Het hoofdgerecht (eendenborst) was minder: deze was niet gaar. De borden waren koud, waardoor de puree ook koud was. Dat...
Matig 2012-02-09 door Lady76
Cantina del Corazon
zaterdag 4 februari met mijn vriendin en mijn ouders gegeten bij cantina de corazon.. mooie, warme inrichting. vriendelijk ontvangen. de kaart is daar groot met veel gerechten die ik niet kende. de bediening stelde voor om met tapas te beginnen en zelf een hoofdgerecht te kiezen.. dat bleek een geweldig voorstel! lekkere hapjes vooraf op een grote schaal en als hoofd...
Goed 2012-02-08 door janus33
Hostellerie de Veenen
Wij hebben i hier op 4 februari gegeten met 4 personen. De amuse (italiaanse tomatensoep) goed op smaak. 2 hadden de franse uiensoep, die had even wat meer smaak en uien mogen hebben. De heilbot was goed van smaak. Hoofdgerecht was formidabel. Met als dessert een mascerpone ijs rondom met harde chocolade in ronde bal vorm, omringt door amaretto en vanilliesaus....
Uitstekend 2012-02-06 door Proever52446
Hostellerie de Veenen
Goede priis kwaliteitverhouding. Knus zitten en een gemoedelijke sfeer. Jammer van de koude borden en het ontbreken van een koekje of chcolaatje bij de koffie. Verder absoluut een aanrader.
Uitstekend 2012-02-04 door graaffm
LounZ Club Restaurant
Heerlijk gegeten met 2 stellen. Het was druk en gezellig op vrijdagavond. Echt een aanwinst voor het Oude Dorp. Een aanrader. En bedankt voor het wijnadvies: wij hadden zelf nooit een oostenrijkse wijn uitgekozen.
Uitstekend 2012-02-04 door F-Visser