Restaurants in Amersfoort - Japans

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

new

€19,50

Fuji Yama

Amersfoortsestraat 10

Amersfoort

Amersfoort biedt 144 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Amersfoort? De populaire restaurants in deze maand zijn El Ternero, 't Bloemendaeltje en Restaurant Heerlijk eten en drinken.

Video van een restaurant in en om Amersfoort

Restaurant video van Elit

Recente meningen van restaurants in Amersfoort

Asian Fusion Restaurant JIA

Eten is top, vers en divers. Sfeer is goed. Bediening is Aziatisch dienstbaar. En de prijs .... en positieve verrassing.

Uitstekend 2012-02-09 door jandemeij

Bistro Jean et alleman

Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance. Mooie gerechten en een zeer deskundige, vriendelijke bediening. Goede huiswijn. N echte aanrader voor een ontspannen avondje uit. Prijs, kwaliteit verhouding goed. Komen snel terug!

Uitstekend 2012-02-09 door maggiesprong

Restaurant M

Onlangs hier gegeten en het was duidelijk te merken dat de crisis dit restaurant raakt... De kwaliteit was prima, maar geen culinair hoogtepunt, kan voor hetzelfde geld veel beter eten in Amersfoort...

Redelijk 2012-02-09 door NKN

Sushi Time

Ik bestel vaak bij Sushi Time Amersfoort en ben laatst ook in Amsterdam in hun vestiging gaan eten en ik vind het een super kwaliteit. Sushi is erg vers en de dames en heer in de winkel helpen me altijd uiterst vriendelijk!

Uitstekend 2012-02-08 door Patricia_Zomer

Restaurant Heerlijk eten en drinken

Gezellige sfeer dankzij vriendelijkheid van het personeel en het decor. De snelheid lag wel laag ondanks dat het rustig was; we hebben met z'n tweeën 2,5 uur gezeten voor elk vijf kleine gerechtjes. Het eten was met zorg bereid en goed op smaak gebracht, we hebben erg lekker gegeten.

Goed 2012-02-08 door MrsMaaike