Chinees (1)
Driebergen (19)
Druten (7)
Meer...36 niet getoond
Amerongen
Amerongen biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Europees en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Amerongen? De populaire restaurants in deze maand zijn De Hooge Heerlijckheid, Bamboo City en Buitenlust.
“Beste bediening van Amerongen”
- Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag - El Olivo
Reserveer direct en krijg 10% korting op de rekening op zondag, maandag en dinsdag
Recente meningen van restaurants in Amerongen
Bamboo City
Hier in oktober twee keer gegeten.Alles vers en vriendelijke bediening. Vooral in het weekend zeer betaalbaar door buffet.Ook heerlijke su-shi!
Uitstekend 2011-10-17 door toniaad
Herberg Den Rooden Leeuw
Wat een parel.... Behalve de mooie plek en het sfeervolle pand is de keuken zeer verrassend. Als amuse een oosterse bouillon en een verse dadel met spek uit de oven. Menu van de dag was veel belovend... gerookte wilde zwijn ham met ganzen lever krullen en een garnituur van mooie vergeten groeten, helemaal af. Daarna de kwartel.......
Uitstekend 2011-10-02 door liedewei
Buitenlust
We aten hier op 29 juni met twee personen. Vantevoren alvast even lekker gemaakt door op de website het menu te bestuderen. Blijkt ter plaatse een heel andere kaart te bestaan. Enfin, we bestelden elk het lamsruggetje. Mals, met een zeer smakelijke saus. De erbij geserveerde friten zouden in een Belgisch frietkot niet misstaan; knapperig, dik en met een lekkere...
Goed 2011-06-30 door Pecaro
Buitenlust
Na een lange wandeling moe en dorstig op de prachtige veranda in het zonnetje gaan zitten. Drie-gangenkeuze menu genomen met de huiswijn. Het eten was echt heel lekker, de wijn verrassend goed en de nieuwe bediening zeer vriendelijk en gastvrij. (onze hond kreeg meteen een bak water en werd later netjes bijgevuld)
Uitstekend 2011-06-18 door Hohlaubgrat
De Hooge Heerlijckheid
Dit is mijn favoriete restaurant om lekker een avondje uit eten te gaan. Het eten is met liefde bereid, heerlijk, en de carpaccio is de beste van Nederland! De bediening is erg prettig en het is altijd een lekker avondje uit. Ik kom hier niet voor niets een paar keer per jaar!
Uitstekend 2010-11-16 door majtie