Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Haaksbergen (23)
Meer...20 niet getoond.Restaurants in Ambt Delden - Pannenkoeken / Poffertjes
Sorteren op:
Ambt Delden
Ambt Delden biedt 1 restaurants.
- Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart
Recente meningen van restaurants in Ambt Delden
Pannenkoekerie
Het enige echte goede aan dit restaurant is de inrichting, die is knus en sfeervol! Maar de wachttijd is abominabel,heb 50 minuten gewacht op een simpele pannenkoek. Een jongetje naast mij moest 55 minuten wachten op een pannenkoek naturel. Dat is echt gewoon te lang! Personeel kortaf en onvriendelijk, je voelt je gekleineerd. De pannenkoek was zo dun als een...
Slecht 2012-03-07 door Jazz
Pannenkoekerie
Vooraf werd wel gezegd dat de wachttijd 45 minuten was, nou dat bleek ruim een uur. Veel gasten klagen over de wachttijd. Bij En toen we de pannenkoeken kregen waren ze erg dun en slecht gevuld. Bij betalen liep je door de keuken, lijkt me niet hygienisch en alle pannen stonden vol met baksel maar niks op het vuur. Ze...
Matig 2011-07-09 door jmvandijk
Pannenkoekerie
De pannenkoek was lekker en de locatie erg mooi. Maar de bediening is ronduit slecht. Totaal niet gastvrij en zeer onvriendelijk. Toen we er wat van zeiden kregen we alles in eigen schoenen geschoven, en dat tegen de gast nog wel! Wij komen hier in ieder geval nooit weer!
Slecht 2011-05-10 door Cuisine
Pannenkoekerie
De pannenkoeken zijn heerlijk, maar onze ervaring is dat de komst van een grotere groep (ong. 20) op zondag niet echt gewaardeerd wordt. Pannenkoeken komen dan traag en sommige porties zouden groter kunnen.
Redelijk 2008-09-29 door Proever81676