Alphen

Alphen biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Eetcafé en Zuid-Afrikaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Alphen? De populaire restaurants in deze maand zijn Bunga Melati, Restaurant AAP en Klooster van Alphen.

refresh Top 10

“Beste bediening van Alphen”

1. 1. Bunga Melati
  2. 2. De Alph
  3. 3. Klooster van Alphen
  4. 4. De Belhamel
  5. 5. Taverne 't Zand
  6. 6. Restaurant AAP

Video van een restaurant in en om Alphen

Restaurant video van Librije

Recente meningen van restaurants in Alphen

De Belhamel

Verassend goed gegeten. Op het eerste gezicht hadden wij het als een van de zo bekende eetcafe's aangezien en waren voorbij gelopen. Tot we zagen dat er een asperge menu werd geserveerd. De gastvrouw en de kok zijn vriendelijk en lijken het heel prettig te hebben. Wij kozen voor het asperge menu van 24,50 euro. Na een heerlijke...

Uitstekend 2012-05-21 door Visiteur

Restaurant AAP

Super! Lekker gegeten, lieve bediening ze leggen je in de watten, nog nooit zoiets meegemaakt, wij komen zeker vaker!

Uitstekend 2012-01-10 door Proever65442

Restaurant AAP

professioneel, goede sfeer, warm, betrokken vriendelijk personeel, originele gerechten. Altijd voldoende parkeerplaats.Je kunt merken dat deze mensen werken voor hun plezier.

Uitstekend 2012-01-10 door mariantellier

Bunga Melati

Een jaar geleden al vaker in dit restaurant geweest tijdens een vakantie en het beviel zo goed dat we er weer heen zijn gegaan nu we in de buurt waren. Gelukkig nog net zo heerlijk en authentiek smakende Indonesische gerechten gekregen als de vorige keren. Het vlees is heerlijk mals en de sauzen zijn verrukkelijk. Echt een aanrader. Wel jammer...

Uitstekend 2011-07-27 door LauraMmm

Bunga Melati

Nogal laat telefonisch gereserveerd voor 2 personen. Door wat tafels 'om te bouwen' konden we toch terecht en daarna hebben we genoten van een voortreffelijke rijsttafel en werden we vriendelijk bediend. Prima!

Uitstekend 2011-01-02 door killy