Afrikaans (1)
Hilvarenbeek (13)
Hulten (3)
Lage Mierde (5)
Meer...13 niet getoond.Alphen
Alphen biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Eetcafé en Zuid-Afrikaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Alphen? De populaire restaurants in deze maand zijn Bunga Melati, Restaurant AAP en Klooster van Alphen.
“Beste bediening van Alphen”
- 1. Bunga Melati
- 2. De Alph
- 3. Klooster van Alphen
- 4. De Belhamel
- 5. Taverne 't Zand
- 6. Restaurant AAP
- El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Alphen
De Belhamel
Verassend goed gegeten. Op het eerste gezicht hadden wij het als een van de zo bekende eetcafe's aangezien en waren voorbij gelopen. Tot we zagen dat er een asperge menu werd geserveerd. De gastvrouw en de kok zijn vriendelijk en lijken het heel prettig te hebben. Wij kozen voor het asperge menu van 24,50 euro. Na een heerlijke...
Uitstekend 2012-05-21 door Visiteur
Restaurant AAP
Super! Lekker gegeten, lieve bediening ze leggen je in de watten, nog nooit zoiets meegemaakt, wij komen zeker vaker!
Uitstekend 2012-01-10 door Proever65442
Restaurant AAP
professioneel, goede sfeer, warm, betrokken vriendelijk personeel, originele gerechten. Altijd voldoende parkeerplaats.Je kunt merken dat deze mensen werken voor hun plezier.
Uitstekend 2012-01-10 door mariantellier
Bunga Melati
Een jaar geleden al vaker in dit restaurant geweest tijdens een vakantie en het beviel zo goed dat we er weer heen zijn gegaan nu we in de buurt waren. Gelukkig nog net zo heerlijk en authentiek smakende Indonesische gerechten gekregen als de vorige keren. Het vlees is heerlijk mals en de sauzen zijn verrukkelijk. Echt een aanrader. Wel jammer...
Uitstekend 2011-07-27 door LauraMmm
Bunga Melati
Nogal laat telefonisch gereserveerd voor 2 personen. Door wat tafels 'om te bouwen' konden we toch terecht en daarna hebben we genoten van een voortreffelijke rijsttafel en werden we vriendelijk bediend. Prima!
Uitstekend 2011-01-02 door killy