Restaurants in Alphen aan den Rijn - Italiaans

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

7.9

€-,-

Picco Bello

Lijsterlaan 44

Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn biedt 59 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Alphen aan den Rijn? De populaire restaurants in deze maand zijn Brasserie De Alphense Burgemeester, Restaurant Smaak en Restaurant Chique!.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Alphen aan den Rijn”

1. 1. Jasmine Chinees Japans Restaurant

Video van een restaurant in en om Alphen aan den Rijn

Restaurant video van Open

Recente meningen van restaurants in Alphen aan den Rijn

Avifauna

Heden 26.05 alleen gegeten in restaurant avifauna. Bediening vriendelijk en correct. Starter aspergesoep, behoorlijk. Hoofdgerecht asperges flamande. Asperges waren oud, draderig, hardgekookte eieren, erg koud uit koeling, gesmolten boter ok. Krielaardappelen uit pak. Kortom een mislukking, ga in de toekomst naar het zuiden, malse dubbel A asperges eten.

Matig 2012-05-26 door senden

Restaurant Smaak

Via een Groupon-deal met dit restaurant kennisgemaakt. Bij binnenkomst werd meegedeeld dat de Groupon-deal niet een 3-gangen-keuzemenu betrof, maar een 3-gangen verrassingsmenu van de kok. Dit zou bij het reserveren al meegedeeld zijn, maar dat waren ze in ons geval vergeten blijkbaar. Het eten was matig: het voorgerecht (carpaccio) leek alsof het uit de supermarkt kwam en ze dat op...

Slecht 2012-05-21 door mvd123

Brasserie Unique!

Heerlijk gegeten, voor een hele goeie prijs. Eten is net zo goed als bij Chique, je zit dan ook in het "voorportaal" van dit restaurant.

Uitstekend 2012-05-20 door ivonnesmit

Brasserie De Alphense Burgemeester

Afgelopen week weer geweest en het was weer goed, lekker eten en goede sfeer, leuke bediening en ook leuke muziek. Ook even op het mooie terras gezeten!

Uitstekend 2012-05-17 door eeten

Restaurant Smaak

Een aantal jaren hier al eens gegeten en op basis van de goede ervaringen toen, afgelopen zaterdag weer. Het niveau van toen werd duidelijk niet gehaald. Afgezien van de kwaliteit was ronduit storend dat de omschrijvingen op de kaart nauwelijks strookten met het voorgeschotelde. Zo was de chocoladesoufflé een brownie en ontbrak het beloofde rumijs hierbij. De bediening was aardig,...

Matig 2012-05-15 door og1962