Almkerk

Almkerk biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Eetcafé en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Almkerk? De populaire restaurants in deze maand zijn Grand Jardin, Wapen van Emmickhoven en Eetcafé De Alm.

refresh Top 10

“Beste bediening van Almkerk”

1. 1. Grand Jardin
  2. 2. Wapen van Emmickhoven
  3. 3. Eetcafé De Alm

Video van een restaurant in en om Almkerk

Restaurant video van Sumo

Recente meningen van restaurants in Almkerk

Grand Jardin

Prachtige grote tuin met meerdere terrassen. Sfeervolleen gezellige ambiance. Midgetgolfbaan voor de kinderen. Heerlijk gegeten. Vriendelijke en snelle bediening.

Uitstekend 2012-01-26 door minka2

Grand Jardin

Heb hier onlangs thee gedronken met worteltaart in de tuin. Erg leuke tuin met verschillende delen, leuke terrassen, zon en schduw, voor elk wat wils. Mooi uitzicht op de natuur, hoge bomen en de golfbaan. Attente en leuke bediening door Peter. Bewegwijzering kan verbeterd worden, je rijdt er zo voorbij vanaf de provinciale weg.

Goed 2011-09-13 door Astrid Schreuders

Grand Jardin

Ik herken me absoluut niet in het commentaar van de ander. We hebben het 4 gangen menu gedaan, soep was lekker pittig, ham/meloen OK, schnitzel was echt niet slecht, en niet droog zoals je wel vaak krijg. Dessert OK, wijn ook OK en mooie prijs. Al mel al een daresje om terug te komen. Mede gezien de ambiance

Goed 2011-09-01 door RobertJA

Grand Jardin

leuke ambiance maar zeer slecht eten. tot twee maal toe teruggestuurd en het werd er na 30 minuten wachten niet beter op ! toen ook nog werd gelogen mbt het vergeten van ingredienten was de maat vol. we zijn opgestapt. nooit meer. ik hoop een signaal af te geven naar andere mensen. pas op !

Slecht 2011-07-16 door Proever42310