Nieuwe recensies in Almere
De Orchidee
Op school is de catering geregeld door De Orchidee. Het eten was in een woord perfect. Een echte aanrader voor zowel catering als om uit eten te gaan!
Gegeten op: 16 mei 2013.De Orchidee
De Orchidee heeft ter afsluiting van ons propedeuse leerjaar de catering verzorgd. Wat hebben we met z'n allen heerlijk gegeten. Een echte aanrader! Dit gaat zeker herhaald worden.
Onze hartelijke dank!
Grand Café Seventies Eighties
Prettig verwelkomd door het personeel.
Vooraf Rundercarpaccio welke duidelijk zelf gemaakt was van prima ossehaas. Hoofdgerecht entrecote, precies gebakken zoals door mij gevraagd. De sorbet als dessert van homemade ijs sprong er evneens positief uit. In combinatie met de livemuziek goede ervaring
Brasserij De Bergerrie
Wij, een groep (oud)verpleegsters waren op de libelle zomer week. Maar door regen en wind zijn we wat vroeger naar de Bergerrie gegaan dan we afgesproken hadden.
Maar dat was geen punt, voor ons werden de tafeltjes ver -aan elkaar geschoven.Heerlijk onder het genot van 'n wijntje en hapje bijgeklets tot aan we aan het eten toe waren. En heerlijk gegeten hebben!! waarvoor onze dank.De Dextramanus groep
De Orchidee
Ik heb gegeten op een door de Orchidee gecaterd etentje, dus ik kan niet oordelen over het decor van het restaurant. Maar het eten was heerlijk. Diverse gerechten van mild tot pikant, vooral de pittige kip en het rundvlees vond ik erg lekker. Er was ruim voldoende, ook voor de stevige eters, en alles was keurig verzorgd.
Gegeten op: 16 mei 2013.Buddha
Het enigste plus puntje is het decor. Eten heeft na het vreselijke aanzicht ook geen smaak! Personeel dat klantenservice nergens in het boekje heeft staan. Lege glas word zo van de tafel gehaald, zonder dat er gevraagd wordt of je er nog iets bij wilt. Bestelde kip in thaise saus. Zag eruit alsof het een dode slak was. Kip in pittige kruiden leken wel meelwormen. Collega vroeg of haar ossehaas doorgebakken kon worden en de ander wou het rood. Bij het serveren weten ze niet welke doorgebakken was en welke niet. Bleken ze beide doorgebakken te zijn. Terwijl er meerdere malen gevraagd is of het bij de ene wel kon en de ander niet. Zonde van het geld! Nooit maar dan ook nooit meer!
Gegeten op: 16 mei 2013.Sasa Lounge
mooie restaurant qua interieur , u kunt hier kleine mezze bestellen of een menu die door de keuken wordt samen gesteld dan maar 3 koude gerechtjes de cous cous salade, en aubergine salade waren voorterflijke , en 3 warm garnalen , mix vis, en kip spies allemaal goed van balans en smaak service was aardig een zeker aanrader
Gegeten op: 15 maart 2013.Buddha
Een rustige ambiance strak en overzichtelijk ingedeeld en vriendelijk personeel.
3 gangen van 2 gerechtjes naar keuze voor een standaard prijs van plm 20 euro.
Er kan ook los van de kaart besteld worden.
De gerechtjes zijn stuk voor stuk zeer smakelijk en worden desgewenst ook allemaal gelijktijdig geserveerd.
Er is voldoende keuze voor een gevarieerde maaltijd volgens mij.
Prijs kwaliteit is wat mij betreft prima in orde, sterker nog ik vind de smaak en de verzorging gezien de prijs heel erg goed.
Een plekkie waar ik zo nu en dan zeker nog wel zal komen voor de lekkere trek.
Brasserie La Maison
Heerlijk gegeten bij La Maison. Een leuk, nieuw en fris restaurant met een sfeervolle inrichting (Riviera Maison). Personeel was erg attent en vriendelijk. Wij hadden als voorgerecht de carpaccio en garnalencocktail, hoofdgerecht vis vd dag en spare ribs en desert tarte tatin. Alles smaakte voortreffelijk. Bovendien was de timing van het uitserveren goed. Wij komen hier graag nog eens terug.
Gegeten op: 11 mei 2013.Brasserie La Maison
We hebben al een aantal keer bij brasserie la maison gegeten. Ik had deze keer als voorgerecht de toast met paddestoel als hoofdgerecht de vis van de dag ( kabeljauw ) en als nagerecht de tarte tatin.
Het was allemaal heel lekker, mooi opgemaakt en je proeft dat het allemaal vers bereid wordt. De wijn die ik dronk was een sauvignon blanc. Erg goed. De sfeer is heel huiselijk en de bediening bijzonder vriendelijk. Echt een aanrader. En een betaalbare prijs. Dit os wat Almere nodig heeft.