Frans (1)
Eefde (2)
Eerbeek (8)
Meer...41 niet getoond
Almen
Almen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Italiaans en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Almen? De populaire restaurants in deze maand zijn Da Nonna Pippina, De Nieuwe Aanleg en Hotel Restaurant De Hoofdige Boer.
“Nieuwste aanwinsten in Almen”
- Rokkaa
Korting - 15% korting op de gehele rekening - geldig van maandag t/m donderdag. - Mi Fusion
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Van de Kaart
WIJNQUIZ! - 5 gangen & 10 wijnen voor 69,- op 24 februari - raad en win een mega fles Barbera d'Asti 2009 (5L)
Recente meningen van restaurants in Almen
Hotel Restaurant De Hoofdige Boer
Als je bij stralend weer op hemelvaartsdag 2 serveersters inzet op ca 20 tafels dan snap je je vak niet. Te weinig personeel? Verkeerd ingeschat? Na 30 minuten gewacht te hebben op onze bestelling en de serveerster gewezen op de wachttijd zijn wij 15 minuten later weggegaan toen we zagen dat weer eerst andere gasten bediend werden. Goed voor je...
Slecht 2011-06-02 door Proever2519
Hotel Restaurant De Hoofdige Boer
Ik was niet onder de indruk van het eten. Medewerkers vriendelijk. Als je een feestje geef of een lunch daar houdt laat dan geen rekening sturen want de eigenaar stuurt je rekening en zet daar euro 3,50 als administratiekosten bij.
Redelijk 2011-05-22 door Dutske
Da Nonna Pippina
Authentiek goed! Alles echt Italiaans, pure smaken. Een beperkte keuze, maar dit hebben we juist als verademing ervaren in tegenstelling tot veel restaurants met almaar uitgebreidere menukaarten.
Goed 2011-02-20 door dcd78
Hotel Restaurant De Hoofdige Boer
Carpaccio van hert was flauw van smaak.Mosterdsoep voortreffelijk.Wildtrio goed en stoofpotje ook.Vriendelijk en aangenaam medewerkers.Prijskwaliteitsverhouding redelijk
Goed 2010-10-23 door jojakowier
Hotel Restaurant De Hoofdige Boer
lekker eten, leuk personeel, ouderwets degelijk en zonder allerlei fratsen
Uitstekend 2010-06-22 door andrea236