Aziatisch (1)
Diepenheim (5)
Diffelen (1)
Enschede (128)
Meer...38 niet getoond.Almelo
Almelo biedt 46 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Chinees-Indisch, Internationaal en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Almelo? De populaire restaurants in deze maand zijn Amused, Dock 19 Eten & Drinken en Wok in Vuur en Vlam.
“Lekkerste pizza van Almelo”
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Almelo
Wok in Vuur en Vlam
Erg slecht restaurant waarbij de biefstuk in mijn ogen bespoten wordt en erg vies smaakt, heeft niets met biefstuk te maken. Moet er wel bij zeggen dat de kangaroe biefstuk wel goed was. Daarnaast is er niet volop keuze in groentes om te wokken en de vruchtjes zijn ook maar beperkt. Het ergst vind ik nog de bediening die bij het ophalen van...
Slecht 2012-05-22 door nrds
Zuid
Wij gaan hier graag naar toe. Aanrader is een tafel op de eerste verdieping, waar je aan de vide eet met uitzicht op de (sushi)bar. Mijn man eet geen sushi maar je kan er ook van de gewone kaart bestellen, veel keuze. Wel reserveren, is vaak vol.
Goed 2012-05-16 door carolijn71
Zuid
Zeer geslaagde avond gehad!!!! Heel mooi pand en goed eten. Wij hadden vers gemaakte sushi vooraf ( de sushichef staat midden in de zaak). En als hoofd de boerderijeend . Echt een topzaak.
Goed 2012-05-15 door Erades
Zuid
Heerlijk gegeten! Bediening super attent en vlot voorkomen. De manager loopt actief mee, goeie zaak! Amuse vooraf, erg lekker. Weet niet meer precies t soepje. Carpaccio erg lekker, en de reypenaar kaas is de kers op de slagroom. Bresola ham kan alleen maar zeggen, heerlijk. Entrecote goed gebakken. Zo ook van mijn tafelgenoten. Dessert de merinque met chocolade mousse erg lekker! Leuk restaurant!
Goed 2012-05-14 door Proever2809
Café Restaurant Nielz
Vooral in de zomer als je op het terras kan zitten is de sfeer uitstekend. Een paar jaar geleden was de prijs-kwaliteit verhouding niet goed, mara nu is dat enorm verbeterd!
Goed 2012-05-13 door PauldeBoer