Aanbiedingen
Driehuis (2)
Egmond aan den Hoef (5)
Meer...41 niet getoond
Alkmaar
Alkmaar biedt 100 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Brasserie en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Alkmaar? De populaire restaurants in deze maand zijn Italica, Rue de la Plume en Motto Sushi.
“Lekker eten in Alkmaar”
- 8. Ereburger
- 9. Schots Restaurant Hielander
- 10. Abby's
- La Passione
korting - kom tussen 17:00 en 18:00 en betaal €24,50 ipv €29,50 voor een 3 gangen menu. - De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50 - Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35,
Recente meningen van restaurants in Alkmaar
Grand Café De Kleine Waarheid
Zeer naar wens
Uitstekend 2012-02-09 door daan4
Grand Café De Kleine Waarheid
Heerlijk gegeten, leuke bediening en gezellige sfeer
Uitstekend 2012-02-09 door Wimalkmaar1972
Wereldwijd
Heeft niks te maken met uiteten gaan, 'vreten en zuipen' voor zo goedkoop mogelijk
Slecht 2012-02-09 door Wimalkmaar1972
Sumangali
Wij komen niet uit Alkmaar, dus hebben we ons via Iens.nl georienteerd. Ook wij zijn met enige aarzeling gezien een aantal van de commentaren op Iens.nl naar dit restaurant gegaan. Even door de ruit getuurd: buiten was het ijskoud met veel sneeuw, en binnen zag het er warm en gezellig uit. Dus "de gok" gewaagd. Wat een verrassing! Een bijzonder vriendelijke en...
Uitstekend 2012-02-08 door Mensa
Grand Café Granada
Hier gister heerlijk Tapas gegeten, met een groupondeal die ik vorig jaar gekocht heb. De tortilla's met kruidenkaas en gesmoltenkaas waren heel erg smakelijk. Ook vond ik de warmgerookte zalm erg lekker,en de overige dingen smaakte ook goed. Bediening was erg vlot, vriendelijk en netjes. Er hing een erg knusse en gezellige sfeer en heb dan ook heerlijk gezeten.
Goed 2012-02-08 door virenka