“Recentelijk beoordeeld in Alblasserdam”

1. 1. Restaurant De Wachter
  2. 2. Damzicht
  3. 3. Het Wapen van Alblasserdam
  4. 4. China Town
  5. 5. Kinderdijk
  6. 6. Restaurant De Lycheetuin

“De lekkerste eetcafés van Alblasserdam”

1. 1. Het Wapen van Alblasserdam
  2. 2. Eetcafé Dorp
  3. 3. De Zonnebloem

“De lekkerste Thaise restaurants van Alblasserdam”

“De beste Japanners van Alblasserdam”

Alblasserdam

Alblasserdam biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Eetcafé en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Alblasserdam? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant De Wachter, Damzicht en Het Wapen van Alblasserdam.

Video van een restaurant in en om Alblasserdam

Restaurant video van Sumo

Recente meningen van restaurants in Alblasserdam

Restaurant De Wachter

Achter een onopvallende gevel ligt een geweldig terras. We hebben heerlijk in de zon genoten van het lunchmenu. Mooi op smaak bereid met verse topproducten! Een absolute aanrader!

Uitstekend 2012-05-20 door JeannetteFrank

Restaurant De Wachter

Lunchmenu geprobeerd. Meer dan uitstekend. Alles vers, heerlijk van smaak, mooi geserveerd. Attente en vriendelijke bediening, in tijden niet zo goed verzorgd en smakelijk geluncht!

Uitstekend 2012-04-29 door mawil

Restaurant De Wachter

op aanraden van vrienden hier voor een 2e keer gegeten. Het is beter dan vorig jaar. bediening is attenter en beter ingespeeld op samenwerking met de keuken. Het tempo mag wel iets hoger . Heerlijke gerechten , goed bereid en gepresenteerd. ik ga het mijn andere vrienden ook aanraden

Uitstekend 2012-04-24 door ejtnev

Damzicht

Nu een aantal keer gegeten, en het is me weer goed bevallen. Dit keer kwam de kok ons persoonlijk melden iets niet te willen serveren, omdat hij het zelf al heel slecht vond. Jammer, maar wel eerlijk. Verder ontzettend lekker gegeten!

Goed 2012-04-15 door Anamoontje

Restaurant De Wachter

Eten was prima, alleen je moest er wel érg lang op wachten. Wat iemand uit ons gezelschap de opmerking ontlokte dat ze hun naam wel waar maakten. Bediening matig, wel vriendelijk, maar daar was dan ook alles mee gezegd. De rekening was fors, prijs/kwaliteit verhouding is niet in balans, en met kwaliteit bedoel ik dan dus niet alleen het eten.

Matig 2012-02-27 door Sixer