Akkrum

Akkrum biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Regionaal en Pizzeria.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Akkrum? De populaire restaurants in deze maand zijn Kromme Knilles, Landgoed De Oude Schouw en Goerres.

refresh Top 10

“Beste bediening van Akkrum”

1. 1. Kromme Knilles
  2. 2. Landgoed De Oude Schouw
  3. 3. Herbergh De Cleef
  4. 4. La Copita
  5. 5. Lotus
  6. 6. La Ruota
  7. 7. Goerres

Video van een restaurant in en om Akkrum

Restaurant video van Slangevegt

Recente meningen van restaurants in Akkrum

La Ruota

Lekkere pizza's en heel vriendelijke bediening! Aanrader. Want snel en goed qua wijn en ruime keuzes op de menukaart. Vriendelijke prijzen.

Goed 2012-05-05 door JSTK

La Copita

gerben, wil je lekker uiteten of laten bezorgen dan moet je bij la copita zijn , we zijn hier uit eten geweest met het werk , het eten was goed pizza's waren lekker !!

Uitstekend 2012-03-05 door gerbenvan

La Ruota

Eenvoudige, pretentieloze pizzeria met eerlijk eten. Giancarlo heeft hart voor zijn zaak en bakt fantastische pizza's.

Goed 2011-08-23 door frenzl

Landgoed De Oude Schouw

Elk jaar ben ik in friesland en er zijn niet echt veel restaurants a/h water dus kom ik ook elk jaar bij de oude schouw. een dranje genomen op het totaal verlaten terras in het hooogseizoen. Hoe zou dat toch komen? lang wachten op een lauw biertje, maar na het 3e deed de koeling het toch wel. Daarna eten, samenvatting,...

Slecht 2011-08-16 door Eddo

Goerres

Vorige week bij Goerres een heerlijk diner genoten. Vanaf het aperitief tot de koffie na, alles klopte! De gerechten waren allemaal zeer goed van smaak, ruime portie's en volt geserveerd. Bediening zeer vriendelijk en enthousiast. We kunnen de "fangst fan de dei" van harte aanbevelen!

Uitstekend 2011-07-16 door jansenjan