Restaurants in Achterveld
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Achterveld. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Achterveld. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Achterveld
Achterveld biedt 1 restaurants.
- El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni
Recente meningen van restaurants in Achterveld
HCR de Roskam
Toevallig terechtgekomen bij de Roskam. Was heel rustig,wij waren de enige klanten Voordeel:ze hadden alle tijd voor ons. Voorgerecht:warm geitenkaasje was erg lekker. Hoofdgerecht :1x parelhoen was goed,maar waar we echt van onder de indruk waren was het vegetarische gerecht. Het zag er leuk uit ,was origineel van samenstelling en smaakte ook nog prima ! Compliment,hoor ,want over het algemeen weet men toch minder...
Uitstekend 2010-10-26 door Tante Poekie
HCR de Roskam
Gezellig en gemoedelijk. Het menu is redelijk simpel te noemen, maar de kwaliteit van de gerechten is zonder meer goed te noemen. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Goed 2010-01-06 door Zafiropoulis