Biologisch (2)
Kortenhoef (6)
Loenen a/d Vecht (6)
Loosdrecht (24)
Meer...16 niet getoond.Abcoude
Abcoude biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Biologisch.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Abcoude? De populaire restaurants in deze maand zijn De Lachende Draeck, Restaurant 't Regthuys en De Grand Cafe Eendracht.
- Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag
Recente meningen van restaurants in Abcoude
De Lachende Draeck
Ik weet niet wat er is veranderd hier, maar de smaken van de gerechten zijn vlak en simpel. De ober rook naar tabak dat kwam niet ten goede van mijn eetlust. Er zijn betere restaurants in de buurt.
Slecht 2012-05-21 door truus1
De Lachende Draeck
Prima restaurant, heerlijk gegeten en prachtige presentatie. Van de buitenkant ziet het er niet aantrekkelijk uit, een beetje oubollig, maar binnekant is modern en licht. Een aanrader om nogmaals te gaan eten.
Uitstekend 2012-05-17 door pien85
Restaurant 't Regthuys
Afgelopen week bij 't Regthuijs in Abcoude gegeten op uitnodiging van vrienden. De uitstraling van het restaurant deed ons voor dat we in een luxe restaurant aankwamen. Nadat we de menu kaart voor ons kregen waren we verrast mbt de prijzen. Voor relatief weinig geld eten in een restaurant met deze uitstraling. In eerdere recencies is telezen dat de bieding...
Goed 2012-05-16 door Buss
De Lachende Draeck
Helaas is dit niet wat ik hier gewend ben. Vlakke smaken en rommelige borden. De nieuwe kaart is niet meer naar onze smaak.
Slecht 2012-05-15 door hanneke11
De Lachende Draeck
Sinds de nieuwe chef er is, is het niveau aanmerkelijk verbeterd. We hebben vanavond voor de derde keer in de nieuwe setting gegeten. Zowel de bediening als het eten zijn prima. Geinteresseerd en niet opdringerig. Dit restaurant verdient zeker meer aandacht van de lokale bevolking!
Goed 2012-05-12 door martijn18