Chinees (1)
Hollands (1)
Internationaal (3)
Mediterraan (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (1)
Vis (1)
In de buurt:
Aarle Rixtel (5)Asten (13)
Bakel (4)
Lierop (2)
Lieshout (3)
Meer...10 niet getoond
Aarle Rixtel
Aarle Rixtel biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Mediterraan en Regionaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Aarle Rixtel? De populaire restaurants in deze maand zijn Herberge De Croyse Hoeve, Eeterij Tante Pollewop en Fong Shou.
“Recentelijk beoordeeld in Aarle Rixtel”
- Mi Fusion
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Magnolia
De heerlijke winterse woensdagen - elke woensdag 25% korting op de wijnkaart, de specialiteitenkaart en menu de luxe - El Olivo
Reserveer direct en krijg 10% korting op de rekening op zondag, maandag en dinsdag
Recente meningen van restaurants in Aarle Rixtel
Eeterij Tante Pollewop
Geen restaurant waar je een avondje lekker gaat tafelen, maar zelfs aan onze verwachting van een snelle lekkere hap werd NIET voldaan (tijdje terug wezen eten). De zalm en de biefstuk; het smaakt allemaal hetzelfde. Wel vriendelijke bediening, maar echt geen verstand van lekkere wijn. Erg jammer, denk dat je met een GOED 3-gangen-25-euro-restaurant ver kunt komen in deze regio.
Slecht 2011-11-11 door jabe9233
Herberge De Croyse Hoeve
Wij hebben zeer goede ervaringen hier. Lekker en gezellig eten. Vlotte en vriendelijke bediening. Ook de prijzen zijn uitermate vriendelijk waardoor ik zeer regelmatig mijn vrouw kan verrassen met "Kom schat, we gaan uit eten".
Uitstekend 2011-09-09 door hansanita
Herberge De Croyse Hoeve
Redelijk uitgebreide kaart met goede prijs-kwaliteits verhouding. Je moet aleen zeker geen biefstuk eten want die is altijd taai.
Goed 2011-08-27 door Suuze
Eeterij Tante Pollewop
Het eten bij Tante Pollewop is heerlijk. Lekkere sausjes en heerlijke groenten. Het is ook goedkoop, pas heerlijk gegeten 4 gangen met 2 personen + drank voor minder dan 50 euro.
Uitstekend 2011-08-01 door Anita719
Eeterij Tante Pollewop
Brabants-Bourgondische gemoedelijk- en gezelligheid! Goede keuken, uiterst persoonlijke en vriendelijke bediening. Mooie prijs-kwaliteit verhouding; zeker op woensdag en donderdagavond wanneer je een voortreffelijk 4 gangen menu voor een schappelijk prijsje kunt verorberen. Maar bestudeer in ieder geval hun geweldige kaart: wat een originele en leuke benamingen van de gerechten! Op en top een aanrader, dit kleine, voortreffelijke restaurantje.
Goed 2011-07-19 door mediterraantje