| Keuken | Chinees & Vegetarisch |
| Huiswijn per fles | €15.32 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
annebert 1 september 2010 | |
Super chinees restaurant. Je moet de verrassingsmenus eens proberen. Zomers zit je heerlijk buiten en lekker vrij en van binnen is en blijft het net als de andere chinese restaurants. Dat geldt overigens niet voor het eten, want hier krijg je echt waar voor je geld. |
Proever1884 23 juni 2010 | |
Vooraf even wezen kijken. Ziet er goed en voor een Oosters restaurant chigue uit. Aardige, hulpvaardige, prima bediening. De kaart is gelukkig niet al te uitgebreid. Dim-sums zijn voortreffelijk. Hoofdgerechten goed.
michiel59 14 mei 2007 | |
Orientaals toprestaurant in bosrijke omgeving. Attent, vriendelijk personeel. Aanrader: de eendencurry (hoofdgerecht) en Fruits de Mer. Diverse authentieke Chineze gerechten (bestel eens géén rijsttafel...) Er staat duidelijk een kok met liefde voor het vak in de keuken, want alles is erg vers en mooi gepresenteerd. Nog een jaar wachten dan is alles rookvrij..... eindelijk. |
Izabella 11 november 2006 | |
Ik ben verbaasd dat er nog geen commentaar staat bij dit prima restaurant. In de herfstvakantie hier op aanraden gaan eten. Wat een ruimte en dan ook nog pittig vol. Verschillende Ti pan gerechten (heet hier anders) geproefd. Heerlijk! De pekingeend was super. Vlotte, stralende bediening. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Als we in de buurt zouden wonen, kwamen we hier vast regelmatig.
Geef zelf je mening over Chun Lin