mosami 12 mei 2012 | |
Eten was goed, alleen te weinig. Had de zeebaars met een heerlijke aardappelpuree en asperges. Naarmate meer gasten kwamen eten, werd het behoorlijk warm binnen. Vriendelijke bediening. |
vlebuttercup 21 april 2012 | |
Heel erg slecht gegeten, wellicht de verkeerde keuze gemaakt maar toen de bediening kwam vragen hoe het smaakte en ik daar een eerlijk antwoord op gaf (de rijst van de risotto was NIET gaar) kwamen ze me 3 keer vertellen dat het wél zo was. Eerst de bediening die me tot twee keer toe vertelde hoe risotto hoort te zijn, daarna de chef kok zelf die, een monoloog hield over de 'bite' van risotto. Al met al, een over gevoelige reactie op mijn kleine opmerking. Blijkbaar kokkie op zijn tenen getrapt. Prima hoor, die 17,50 voor een hoofdgerecht reken ik wel af, maar ga niet in discussie. De klant is koning. Ik was niet aan het asen op een korting. Maar je risotto is gewoon niet te vreten. So, don't go there! |
hans amsterdam 27 februari 2012 | |
De 22ste daar heerlijk gegeten, een uitstekende locatie als je b.v. naar de la Mar gaat. Beperkte keuzes, maar wel heel lekker. Zullen er zeker terugkomen. |
ericdijkh 20 februari 2012 | |
Toppertje dit! 11,50 voor een heerlijke daghap aan de bar. Vriendelijk personeel en een goede sfeer. We hebben er van genoten, tot gauw! |
MartinK 18 februari 2012 | |
De Koe is een ideaal eetcafe om niet alleen een drankje te doen maar ook om even lekker wat te eten voor je de avond doorzet op bijv het nabij gelegen Leidseplein. Vriendelijke bediening en een kaart met veel diverse gerechten. Wij gingen voor de daghap (11,50) die prima smaakte! Sliptongetjes met een gemengde salade en aardappeltjes.
DSDaluiso 14 februari 2012 | |
Gisteren geweldig gegeten. Hertenbiefstuk is zeker een aanrader. De meiden in de bediening zijn geweldig en het kost allemaal geen drol. |
ElisaJ 24 januari 2012 | |
Ik eet vaak bij de Koe omdat je er zo gezellig zit én omdat ze een goedkope (10,50) dagschotel hebben die altijd lekker is. De gewone kaart is ook fijn, met veel verschillende soorten gerechten. Laatst entrecote met truffelsaus, spruitjes en rosevalaardappeltjes gegeten, heerlijk gebakken mals vlees, heerlijke saus (heb nog extra gevraagd!), bord ging helemaal leeg. Ook een aanrader als je naar het theater of een concert gaat, want het zit vlakbij Melkweg, Paradiso, DeLaMar en Schouwburg, en ze koken snel! |
ruitenbeek 15 januari 2012 | |
Lauwe en vergeten gerechten, rauwe gamba's en een serveerster die uitroept: 'staat er echt kangaroe op de kaart? Aah...' Gelachen hebben we wel, lekker gegeten helaas niet. |
Anakin 14 december 2011 | |
Is even geleden dat ik hier geweest ben, maar alsnog: Gezellig restaurant, zeer goed eten voor redelijke prijs en op een prima plek voor omliggende locaties als schouwburg, delamar, melkweg of paradiso. Aankleding is een beetje "huishouden van Jan steen", knus en informeel. De maaltijden waren een fusie van standaard (zo niet ouderwetse) hollandse ingrediënten met meer exclusievere dingen. Denk aan eendenborst met bladspinazie of steeltjes, wat erg lekker en verfrissend is. ik ga hier zeker nog vaker komen! |
Verbal 10 oktober 2011 | |
Een eetcafe zoals een eetcafe bedoelt is. Lekkere nonchalante bediening met een echte kroef uitstraling. Het eten is gewoon goed. We hadden een heerlijk gebakken stukje kabeljauw en een mooie struisvogelbiefstuk als hoofdgerechten. Niets op af te dingen. Het voorgerecht van taartje met makreel was echter helemaal top! Daar kom je voor terug. De wijnen die per glas geschonken worden zijn echt prima.
Geef zelf je mening over De Koe