Messalla 21 januari 2012 | |
Ik kom hier al bijna tien jaar en ben eigenlijk nog nooit teleurgesteld. De porties zijn nog altijd dusdanig groot dat je doorgaans geen voorgerecht hoeft te bestellen en in plaats van het kokosijs liever een Afrikaanse koffie bestelt. Kitfo, Sigawot en Misirwot zijn met afstand mijn favoriete gerechten. De bediening kan beter, maar dat ligt vooral aan de hoeveelheid personeel. Meestal loopt er maar 1 ober of serveerster rond. Die is echter altijd hartelijk en steeds bereid tot het gratis aanleveren van extra pannenkoekjes. |
mignonmaria 12 juli 2011 | |
Leuke sfeer, goed eten, kan geen genoeg krijgen van de Full. Bediening is vaak met weinig, maar heeft veel aandacht voor vragen en houdt de klanten goed in de gaten. |
kit30 3 april 2011 | |
Eten is heerlijk en lekker bier!
Amandaa 4 maart 2011 | |
GIsteren hebben we bij Ibis gegeten. We werden zeer klantvriendelijk ontvangen, Ik was zeer verrast over de sfeer van het eetcafe,echt afrikaans. Een uitgebreide menukaart met uitleg.Het eten smaakte heerlijk! Het personeel zette hun beste beentje voort,Erg gezellige en zeer geslaagde avond dat voor herhaling vatbaar is. |
Ramona11 8 februari 2011 | |
Het eten is lekker, maar de bediening kan veel beter. Te weinig personeel en te lang wachten dat is erg jammer. In het algemeen ga ik wel 2 a 3 x per jaar eens daar eten. Ik heb dan wel al geluncht en moet vooral geen afspraak na het eten hebben. Lekker rustig aan |
ichbineve 4 januari 2011 | |
We nemen altijd de IBIS special en het is altijd voortreffelijk goed eten! |
gebruikersnaam 24 juli 2010 | |
Het eten is echt heel, heel lekker, en heel goedkoop. Op het terras zit je ontzettend leuk. De bruine bonen met knoflook zijn een absolute aanrader. Maar kom hier alleen als je de tijd hebt, want de bediening is ONGELOOFLIJK slecht. Ze vergaten verschillende keren onze bestelling dus we moesten een eeuwigheid wachten. Maar als je geen haast hebt zit je hier prima, en is het wel de moeite waard. Je kunt ook afhalen om jezelf die frustratie te besparen. |
wtcoaching 14 juli 2010 | |
Toen ik nog in Mokum woonde at ik hier geregeld. Nu ik er niet meer woon en ik ben in de stad sluiten we de dag absoluut af met een Ibis Speciaal en een bananenbier!
lonneke99 3 augustus 2009 | |
Gister voor de tweede keer gegeten bij Ibis, dit keer voor de verjaardag van een vriendinnetje. Het heerlijke eten, de goede en zeer vriendelijke service en de aparte sfeer maakte dit wederom tot een zeer geslaagde avond! |
Hendrix 9 februari 2009 | |
Ik ben eerlijk gezegd een beetje verbaasd over de lovende recensies. De akoestiek en sfeer zijn absoluut leuk maar helaas gaat dit niet op voor het eten. De Ibis speciaal doet denken aan een tapas maaltijd, een combinatie van gerechten die wat betreft smaak nauwelijks van elkaar zijn te onderscheiden en ook niet bepaald authentiek aan doen. De rauwkost die hier bij werd geserveerd illustreert dit misschien wel het beste. Doordat je geen bestek krijgt geserveerd ben je afhankelijk van de (koude) pannenkoeken, waardoor je aan het einde van de avond toch vooral het gevoel krijgt erg veel meel binnen te hebben gekregen. Wat betreft eet-met-je-handen-experience misschien leuk voor een keertje, maar voor het eten zie je mij niet meer terug. |
Geef zelf je mening over Ibis