| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
job 29 november 2011 | |
Wildmenu met groupon Groentesoep met vlees benoemd als wildbouillon. Warme!!!! wildpate, behoorlijk onbestemd en vrij smakeloos (geen wild in te herkennen) kangeroe biefstuk (wel lekker, maar sinds wanneer hoort dit bij een wildmenu?) en een ijsje met wat slagroom, waarover wat chocoladesaus gespoten was.Tsja 29 euro voor 2 personen is niet veel geld, maar als je de volle mep (2x 29 euro) had moeten betalen, was het werkelijk te gek om los te lopen. Als je via Groupon reclame voor je zaak wilt maken, zou je toch anders voor de dag moeten komen. In ieder geval was dit niet voor herhaling vatbaar. |
sassie68 21 november 2011 | |
Via Groupon onbeperkt mosselen gegeten bij Twins. Vriendelijke bediening en heerlijke mosselen. Aanrader!
brink100 15 november 2011 | |
Vertrouwd adres om tegen redelijke prijs goed te eten. Kom er eens per maand. |
bemmel 13 september 2011 | |
Al meerdere keren te gast geweest bij Twins. Altijd vriendelijk personeel. Klachten horen ze graag. Ze lossen die altijd op. Eten heeft een goed kwaliteitsnivo. Ook als het druk is, heeft bediening tijd voor een woordje. Ik voel mijzelf er thuis. |
SandraB 16 juli 2011 | |
Wij zijn hier wezen eten met de grouponactie Tapas. Dit vonden wij erg tegenvallen. De a la carte gerechten die om ons heen geserveerd werden zagen er een stuk aantrekkelijker uit. Verder was de bediening rommelig. Degene die meer ervaring had in de bediening was erg vriendelijk en vlot, maar de nieuwe mensen (?) wisten niet waar ze moesten zijn zijn met de gerechten en vergaten het bestelde drankje te brengen. |
Geef zelf je mening over Twins