6.3
6.5

KeukenHollands
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Ikbenjanuz Ikbenjanuz 8 mei 2012

We komen hier graag. Meestal voor de lunch maar ook soms voor het diner.
Cootje en Theo, het oudere echtpaar dat Trianon runt, weet nog wat ouderwets lekker Hollandsch eten is. Om af te vallen moet je hier niet gaan eten want alles wordt met ruim boter gebakken.
Alles wordt met liefde bereid en vooral de omelet Trianon is wereldberoemd in Arnhem.
De inrichting is zo oubollig dat het bijna een bezienswaardigeheid is.
Als je van bovenstaande houdt raden wij dit unieke restaurant van harte aan!

tippie tippie 25 september 2011

Vanavond voortreffelijk gegeten bij echtpaar Smeltink!
Zelfs mijn moeder van 81heeft genoten...want eindelijk eens een menu zoals zij het ook altijd maakte.Heerlijk goed gebakken aardappelen, waar vindt je dat nog...vaak worden ze uit de vriezer in frituurvet gebakken.
Gezellig huiskamer gevoel, aardige bediening,zeer netjes gekleed, wat wil een mens nog meer.Prijs product verhouding is goed..want alles is vers.
Onze complimenten.

Soepkip Soepkip 19 maart 2009

Gewoon ouderwets lekker eten.

Mijn moeder kent de uitbaters, een uitermate vriendelijk echtpaar. Hij in de keuken, zij in de bediening (met meerdere uiteraard). Alles straalt nostalgie uit. Huiskamer entourage....
Het eten is inderdaad oma's kost, lekker, meer dan genoeg en verschillend. Neem je tongfilet, liggen er 3 filets op je bord. Neem je vlees, idem. Veel groente, verscheidenheid kenmerkt je tafel, ouderwets lekker en je zult niet klagen over honger na afloop.
Prijzen gemiddeld en inderdaad wel cash, pin is daar nog niet doorgedrongen.

Rob en Lo Rob en Lo 11 december 2007

De prijs is veel te hoog voor het product. Het hoge roombotergehalte is niet echt goed voor de smaakpapillen. Opmaken van een bord wordt ook niet toegepast.De stoofpot komt uit de vriezer en direct via de magnetron op tafel. Het nagerecht is bedekt onder een veel te dikke laag slagroom.

Proever22780 Proever22780 6 juli 2006

Een reisje naar de jaren 50/60. Prachtige locatie tegenover het mooiste stadspark van Nederland. Fijn terras en niet te veel verkeer voor je neus. De bediening is zeer correct en trots. Ik zie dit huis dan ook als een oud-Hollandsch eethuis. De kaart is eenvoudig en down-to-earth. Geen hoogdravende toestanden; gewoon de ouderwetse Hollandse garnalencocktail (met Hollandse garnalen en niet de bleke maden die ze overal serveren) met een beschaafde whisky/cocktailsaus, geroosterd brood en een boterkrul. Lekker! Op naar de biefstuk. Ik vermoed dat het ooit een tournedos of haasbiefstuk was, maar helaas te plat geslagen. De smaak niettemin redelijk. De jus werd als een heilige graal opgediend. Eerlijk is eerlijk: de jus was overtuigend. Het geheel werd opgesierd met typische Hollandse groenten( iets te lang doorgekookt dus zacht en melig) . Tuinboontjes, bloemkool, gebakken champignons, aardappelkroketjes, echte in boter gebakken aardappeltjes. Het is alsof je bij oma aan tafel zit. De chefkok komt aan tafel en informeert belangstellend naar het eetgenot van de gasten. De gastvrouwe houdt een oogje in het zeil. De wijn was uitstekend, juiste temperatuur, en voor een redelijke prijs. Al met al een fijne ervaring. Na deze goedburgerlijke keuken kwam de rekening. Toen werd het even slikken. Omgerekend 264 Hollandse guldens was wel even een Arnhemse brug te ver. Jammer dat de inflatiegekte ook dit restaurant heeft bereikt. Het gebodene had echt niet meer dan 80 euro inclusief tip mogen kosten. Een toptournedos heb je bij de Macro voor 6 a 7 euro a 175 gram.
Een domper op de feestvreugde. Helaas gebeurt dit maar al te vaak in Nederlandse horeca. De prijzen in dit rare land moeten gemiddeld met 40/50% naar beneden. Het kan mij niet schelen wat voor schemerlamp je aan je plafond hebt hangen, als je prak maar goed en betaalbaar is. In Barcelona heb je voor 30 euro een eenvoudig driegangenmenu met een liter huiswijn voor 2 personen. Dat betaal je hier tegenwoordig bijna voor 1 uitsmijter/ham met een glas melk.
Advies: neem voldoende cash mee want pinnen is niet mogelijk.

Geef zelf je mening over Trianon

MaandagGesloten
DinsdagGeopend