jeroenmelsen 2 december 2011 | |
Altijd een sfeervolle tent, de Groene Vlinder. De kwaliteit van het eten wisselt alleen nogal, aangezien er veel koks werken. De ene keer smaakt het eten goed de andere keer een stuk minder. De maandagavond is een aanrader, dan staat er een kok die van die goedkope dahap een uitstekende maaltijd weet te maken! |
De_Salamander 4 september 2011 | |
De Groene Vlinder: ongeinteresseerde jonge studenten die je matige cafegerechten voorschotelen. Waarom kom ik er dan nog zo graag? De locatie is top en het eten is niet duur. Goed, het is hier beter biertjes drinken dan biefstukken happen, dus daarom is onze algemene indruk "matig". |
thijs22 4 augustus 2011 | |
Wat een slechte tent ! De bediening is langzaam en als ik vraag om een bord voor mn spareribs botjes, krijg ik een soepkom met water erin om mn handen te wassen! De spareribs waren wel te eten, de coleslaw erbij niet! die was duidelijk al een paar dagen oud. Mn tafelgenoot had een "Griekse salade" wat niks meer was dan een paar blaadjes sla, olijven, feta en wat paprika ! En dat voor €13,50..Erg inspiratieloos en slecht eten dus! |
Borrelaar 23 maart 2011 | |
Wat een gezellige tent! Ronduit de leukste in de Pijp. Een simpele daghap, maar daar betaal je geen geld voor. De bediening was enorm gastvrij en vriendelijk. Een echte kroeg wanneer je binnenkomt, en die gezelligheid heeft het ook! |
Fijnproever3009 22 maart 2011 | |
Vind het een toptent! Eten is voor mij niet de kracht, service en sfeer is te gek. Altijd gezellig borrelen. |
Carlijnsophie 16 juni 2010 | |
Wat een waardeloze bediening hier. Ongeïnteresseerde, nog net niet onvriendelijke, meisjes die je tien minuten laten wachten voordat ze de kaart brengen en vervolgens weer tien minuten voordat ze eindelijk een keer de bestelling komen opnemen. En nog dom ook. Vraag je om een bak voor de botjes van spare ribs, krijg je een extra bakje water met citroen. Eten was daarom tegen verwachting in best OK. Soep redelijk smaakloos, maar hoofdgerecht was lekker. Goede vis en spareribs ook goed. Toch kom ik hier zeker niet weer. |
miriamamsterdam 19 juli 2009 | |
De aardappelsoep was echt niet te eten, leek wel met water aangelengd pureepoeder zonder enige smaak en vies korrelig. Teruggegeven, waarna we via de serveerster te horen kregen dat de kok 'hem zelf ook al niet echt lekker' had gevonden. Ongelooflijk! |
erikg 6 november 2008 | |
De sfeer was goed en de bediening was zeer snel en vriendelijk. Vooropstaand dat het een eetcafe is smaakte het eten prima en was zeer goedkoop.
Proever82890 22 oktober 2008 | |
ronduit smerig, en had niet eens hoge verwachtingen, maar vooral trek, nog nooit zulke smerige vis gegeten, rook vreemd en smaakte rot, niet eens opgegeten, maar de hele avond misselijk! en nu nog als ik eraan terug denk, een kunst om een gerecht zo afstotelijk te maken |
Soren 6 april 2008 | |
het is een cafe dus je moet niet teveel verwachten - en dan smaakt die hap best goed! |
Geef zelf je mening over De Groene Vlinder