Munten uit in gastvrijheid. Genoeg om te kiezen tegen gastvrije prijzen. Goede wijnen.Al een paar keer gegeten en steeds weer goed bevallen. Ook een dagschotel voor 10 euro. De Stoep is echt aan te bevelen en zeer kind vriendelijk.
De Stoep is er na de verbouwing niet gezelliger op geworden qua ambiance. De bar is weg, tesamen met de stenen vloer en houten tafels en stoelen zonder bekleding lijkt het meer een gehorige sporthal dan op een gezellig restaurant. Bediening is ok, dit kwam ook omdat het niet erg druk was voor een vrijdagavond. Eten is ok, vlees was van goede kwaliteit, maar een met paar stronken broccoli en diepvriespatat win je de concurrentie slag met de overige restaurants in de buurt niet.
lekker en makelijk eetcafe. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Qua inrichting mag het nog iets warmer, maar begreep van de nieuwe eigenaar dat ze daar erg druk mee zijn.
Je zit hier gezellig aan houten tafeltjes, maar vrij dicht op je buren! Geen locatie voor een eerste date dus. Het eten is prima, niet te grote porties. De salade met zonnepitjes en spekjes hebben ze al jaren en mag van mij wel eens vervangen worden. Vriendelijke en persoonlijke bediening, al mag het wat dranken betreft iets attenter. Veel variatie op het menu, dat op krijtborden aan de muur gepresenteerd wordt.