| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | 11.00-22.00, di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Daan2 30 januari 2011 | |
De beste Chinees tot nu toe. Op aanraden van vrienden hier wezen eten afgelopen weekend. Het restaurant bestaat uit een a la carte- en een wokgedeelte. We kozen voor het kaartgedeelte, waar, naar mijn mening, authentieke gerechten opstaan. Alhoewel de standaardgerechten als babi pangang en foe yong hai verkrijgbaar is, staan deze niet standaard op de kaart. Een plus vergeleken met andere chinese resutaurants. Wij kozen voor het verrassingsmenu. Het eten was zeer mooi gepresenteerd, lekker en van zeer goede kwaliteit. Wij kijken uit naar ons volgende bezoek aan dit geweldige restaurant! |
P. Vossen 27 november 2010 | |
Goede, standaardchinees die hooguit wat aan de massale kant is. Wil je rustig eten, dan is dit geen gelukkige keus. |
Proever45241 2 maart 2008 | |
Na onze familiedag hebben we gebruik gemaakt van de wokfaciliteiten van Sonsbeekpaviljoen. Prima voor elkaar, goede kwaliteit en prima bereid.
Proever57862 2 maart 2007 | |
Zeer goed restaurant. Lekker eten, goede service en prettige ruimte. Vooral de tipan-gerechten zijn erg lekker.
Proever20964 26 juli 2004 | |
hier kan je zeer goed eten, vooral de tipan is aan te bevelen.
Geef zelf je mening over Sonsbeekpaviljoen