7.9
7.3

KeukenFrans, Hollands, Internationaal & Algemeen
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Brummenaar Brummenaar 21 maart 2012

Aardige, vriendelijke bediening. Keuken niet aan te bevelen. Eten komt aangebrand op tafel na veel te lang wachten. Kwaliteit is matig. Vooral bij drukte kan de keuken het niet aan. De ambiance is gezellig, maar wel een beetje donker. Lijkt me verstandig, dat de leiding zich op de bedrijfspolicy gaat bezinnen anders komt het niet goed.

Hans_K_te_A Hans_K_te_A 6 maart 2012

Als vegetariër ben ik wel wat gewend. Er zijn maar weinig restaurants die je een beetje serieus nemen, dus veeleisend ben ik al lang niet meer. Meestal is er geen keuze voor de vegetariër of de keuze uit 1. De kans dat je gerecht ook werkelijk zonder vlees is bereid is dan overigens verre van 100% (de spekjes of balletjes worden uit de soep gevist en hij kan voor vegetarisch door, etc.). Sommige restaurants vinden dat je als vegetariër maar vis moet eten (waarom niet, is toch lekker?). En als de keuze voor de vegetariër op de menukaart beperkt is tot: een vegetarische verrassing van de kok, dan moet je echt gaan uitkijken. Bij De Smidse in de Duizelsteeg in Arnhem was ik hoopvol gestemd. Zowaar 2 gerechten op de kaart: een gebakken plak camembert (niet echt origineel en bijzonder) en een “vegetarisch marktkraampje”. Is weer eens wat anders dan een verrassing. En inderdaad. Het marktkraampje bleek een te lang doorgekookt samenraapsel van groenten (onder de marktkraam bijeengeveegd) overgoten met wat room en opgediend in een poffertjesbord (poffertjes stonden niet meer op de taart, dus die borden had men blijkbaar nog over). Weer 14 euro verdiend en ik ben mooi van mijn restjes af, zal de uitbater van De Smidse denken. De bediening was overigens erg vriendelijk en deed zijn best, maar de uitbater moet gedacht hebben dat hij het beste verdient aan een restaurant dat stampvol zit en waar hij wel met 2 man in de bediening af kan. Zulke restaurants moet je dus gewoon mijden.

brink100 brink100 18 december 2011

Al weer een tijdje geleden dat we hier hebben gegeten. restaurant had in de jaren 70 en 80 een faam die het nu echter niet waarmaakte. We waren op een doordeweekse avond, nagenoeg de enige gasten. De bediening was vriendelijk maar het eten, vis als hoofdgerecht viel tegen. Voor de prijs mochten we zeker wat meer verwachten. De locatie heeft meer potentie maar dat komt er nu niet uit.

han.nl han.nl 26 december 2010

Heel knus restaurant. Als je echt gezellig uit eten wil dan kun je hier goed terrecht (haard, historische inrichting). Eten is gewoon goed. Personeel zeer vriendelijk.

rich.n.est rich.n.est 28 september 2009

Opmerkingen eten *
Erg apart dat er bij vrijwel alle gerechten als garnering een stukje kiwi en aardbei op het bord ligt. Waarom toch??
Als er verse fruitsalade op de kaart staat hoort daar geen ananas uit blik bij te zitten. Verder wel aardig, maar niets bijzonders.
Opmerkingen service *
Attente bediening. Wel een wat gedateerde manier van uitserveren van de vleesgerechten, wat niet echt bij de rest van het restaurant paste. En als er gevraagd wordt wat er op een vleesspies precies voor vlees zit hoort dit niet beantwoord te worden met "al sla je me dood".
Opmerkingen decor *
Leuk en knus, zo'n ouderwetse smederij met haardvuur! Stoelen erg hard.

Geef zelf je mening over De Smidse

Maandagvan 17:00