| Keuken | Thais |
| Gemiddelde menuprijs | €22.50 |
| Huiswijn per fles | €14.50 |
| Huiswijn per glas | €2.50 |
| Openingstijden | 16.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Of je nu van pittig houdt of niet, de keuken weet er wel raad mee. De authentieke Thaise gerechten toveren ze in de keuken makkelijk om tot een Nederlander-proof menu. In de binnentuin aan de achterkant van het pand waan je je echt op vakantie, maar binnen mag het iets knusser. De bediening is soms wat vergeetachtig, maar uiteindelijk komt alles wel op zijn pootjes terecht.
Ella012 9 mei 2012 | |
Wij eten regelmatig hier. Altijd zeer goed en snel (we houden niet van urenlang taferelen). Tom Ka Kai en sate's zijn onze favoriete voorgerechten. Kip/biefstuk met knoflook en oestersaus is ook zeer aan te bevelen.
Niels-Daan 7 mei 2012 | |
We hebben hier wel eens beter gegeten... De curries zijn wel erg lekker, maar de smaak gaat je een beetje over door de onvriendelijke bediening. Dat is toch wel een reden om niet weer zo snel te gaan omdat het eigenlijk altijd lijkt of ze hier niet zo op gasten zitten te wachten... |
roysdiner 10 april 2012 | |
Ik begrijp de positieve reacties niet echt.
Laris 20 maart 2012 | |
Ze zeiden: dit is echt een topthai, maar ik vond er werkelijk niets Thais aan. We hebben nog geen glimlach mogen ontvangen. Ik was al bang dat er misschien iets ergs gebeurd zou zijn, want van de bediening stond ieders gezicht op onweer. Dat we alles tegelijk wilden moesten we twee keer heel duidelijk uitleggen. De nam pla die we bestelden is helemaal nooit gekomen en bij het betalen kwam niet eens een dankjewel. Het is heel lang geleden dat ik een restaurant geen fooi heb gegeven, maar de matige smaak van het eten maakte echt die vreselijk on-Aziatische behandeling niet meer goed. Wat een deceptie!!! |
Proever70637 2 december 2011 | |
Tijdje geleden voor het laatste gegeten. Toen was het heerlijk. Via groupon kom ik dit restaurant weer tegen. Groupon gekocht en nu probeer ik te reserveren. Na tijdstip, naam etc door te geven geef ik aan te betalen met de groupon. Opeens is er geen plek meer. Opeens moet je meer dan een week van te voren reserveren om er te kunnen eten. Dit stond niet bij de voorwaarden van de groupon. Bepaald niet gastvrij. |
Geef zelf je mening over Salathai