1 2 3 4 ... 7 ouder »

kruidig kruidig 10 juli 2011

Wat een verschrikkelijke slechte tent! Tot 3 keer toe eten moeten terugsturen omdat het niet was wat we besteld hadden!

Peterpr Peterpr 20 september 2009

De groene olifant heeft een ruim terras en dat was de reden om daar gisteravond te eten, want van zo'n warme septemberdag moet je profiteren. Een paar jaar geleden vond ik het eten wat matig, maar dat had ik er nu voor over. We werden echter dit keer qua maaltijd aangenaam verrast: goed smakende pikante tomatensoep resp. lekker zoete meloen met ham als voorafje; geconfijte eend resp. pastasalade als hoofdgerecht, ook allebei goed smakend. Er had wel wat meer warme groenten bij de eend gekund, en de hoeveelheid vlees was net genoeg voor een normale trek. Een Brouilly erbij genomen voor €21, wat binnen de horeca voordelig is. De kwaliteit was in verhouding met de prijs voldoende, maar een Brouilly heb ik er niet in geproefd, ook niet na koeling tot zo'n 17 graden. Volgende keer maar liever de Bordeaux proberen. We gingen er niet minder tevreden om naar huis, ook al dankzij de vriendelijke bediening.

ASteA ASteA 9 mei 2009

Lekker eten. Leuke bediening door een aardige man. Er zijn echter twee minpuntjes. De zaak is heel lawaaiig. Het zicht naar buiten werd ons ontnomen door groene zonneschermen.

Proever78917 Proever78917 30 juli 2008

Nou zeg, wat doen we toch lelijk over de GR! De keuken is niet fantastisch, maar prima voor de prijs. Bediening inderdaad niet altijd even prettig, geef ik toe. Maar wel een heerlijke plek in de buurt om buiten te zitten.
De GR in de jaren 90, dat was pas schrikken!

Proever21416 Proever21416 21 mei 2008

Najaa... wat een naargeestig ondefinieerbaar gezeur!? Weet niet wat het is en kan mijn vinger er ook niet op leggen, maar de Groene Olifant is werkelijk prima. Veel bedrijven gelegen aan Sarphatistraat gaan er veelal borrelen, het terras ligt lang in de zon en het zijn geen Rembrandplein prijzen.

No nonsense, prima tent!!

Proever73720 Proever73720 6 april 2008

Voor de prijs die je er betaalt, vind ik het eigenlijk helemaal niet zo slecht als iedereen hieronder. Ik kom er geregeld en ik vind de manchego kroketjes heerlijk. Met ongeveer drie glazen wijn, koffie en likeur erbij ben ik meestal niet meer kwijt dan 25 euro. En de bediening is meestal heel vriendelijk.

Desi Desi 30 januari 2008

Tijd voor een nieuwe zaak, nieuwe naam en ander personeel. Want de buurt is er klaar voor! bij een nieuwe naam en zaak ook een nieuwe iens pagina...want als je dit leest allemaal....tja wat een drama hier

Proever68539 Proever68539 6 december 2007

Slecht, Slecht,Slecht....
Het is al weer een een tijdje geleden dat ik daar samen met mijn partner heb gegeten. Ik ben er duidelijk nog steeds niet overheen.
Van buiten ziet het er erg gezellig uit, een ideale terrasplek voor in de zomer. Van binnen heeft het nog het meest weg van een bruin cafe, echter dat "bruine" komt voornamelijk door het bruin gerookte plafon, de geelbruin "ingevette" muren en de plakkerige bruine tafeltjes. Best gezellig....voor een biertje.
Het eten is er ronduit slecht en inspiratieloos. Ik weet niet wie er in de keuken staat maar mijn tip is: ontslaan die handel.
Plakkerig, grof, verbrand en onkundig. Zo zou ik de keuken omschrijven.
En wat de bediening betreft.... nou ja, laten we zeggen... Amsterdams. En dan weten we genoeg... toch?

Proever8137 Proever8137 20 oktober 2007

Goh Harry, ben blij dat je in een zelfbedieningsrestayrant beter bedient wordt, meestal doe je dat dan ook zelf....

Proever2106 Proever2106 7 augustus 2007

Onderstaande meningen deel ik helemaal niet. Heb hier gister heel smakelijk gegeten op een aangenaam terras met daarbij een lekker roseetje. ook de prijs was OK en al met al met al waren mijn gezelschap en ik erg tevreden.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Eetcafe de Groene Olifant