brink100 18 december 2011 | |
Is al weer een jaartje geleden. Hadden 3 gangenmenu uit prima kaart, de gerechten vielen echter tegen. Het voorgerecht was veel te koud en het hoofdgerecht had niet de optimale smaak. De ruimte om te zitten was te beperkt.
Rouge 12 oktober 2011 | |
Eten uit blik, pakjes en de diepvries voor de prijs van een goed restaurant. Porties zijn klein maar om dat verhullen, zit er bijvoorbeeld een bolletje goedkope vette huzarensalade bij.
vergurg 17 september 2011 | |
Super leuk en gezellig restaurant! Wij hebben genoten van het eten, de sfeer en de perfecte en gezellige bediening! Tot Snel! |
nienkev 16 juni 2011 | |
Ik heb een Groupon-bon van Piaf gekocht. Had graag eens kennisgemaakt met deze Bistro. Echter ik heb deze (stom van mezelf!) laten verlopen. Heb drie dagen na het verlopen contact opgenomen met Piaf om te vragen of ik alsnog mocht komen, maar ze waren onverbiddelijk.... Jammer, was een kans voor ze geweest op een nieuwe vaste klant ;-) |
annette notenboom 5 juni 2011 | |
We hebben redelijk goed gegeten. We zaten heerlijk buiten op het terras. Erg jammer dat we een uur moesten wachten voordat het eten op tafel stond. Om die reden zou ik nuiet meet teruggaan. |
keessn1 18 februari 2011 | |
Wij hebben in Bistro Piaf gegeten en we komen maar tot een conclusie: uitstekend.
Suusness 16 februari 2011 | |
Altijd gezellig druk vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Eten is niet bijzonder, wat ook nauwelijks te verwachten is voor die prijs. Bediening is vriendelijk en het eten staat vlot op tafel. Als je een avondvullend programma wilt, vooraf vragen om ruimte tussen de gangen. Kortom, prima restaurant als je niet veel uit kan/wil geven en geen probleem hebt met gezellige drukte. |
LisaMi 15 september 2010 | |
Hier vaker geweest, maar gisteren echt slecht. Voorgerechten waren oke, maar hoofdgerechten ( trio vlees) waren slecht, te doorbakken. Warme sauzen te waterig. Dame blanche als dessert een aanfluiting. Goedkoop ijs en chocoladesaus. Bediening van dame en jonge jongen goed, bedrijfsleider(indonesisch |
Doorn 9 september 2010 | |
Het eten was gewoon niet lekker. Ik kan het zelf thuis beter. In een restaurant verwacht je dat er mensen werken die kunnen koken, dat was deze avond niet het geval. |
bert en ernie 19 juni 2010 | |
Heerlijk gegeten is ons favoriete restaurant! leuke bediening, lekker eten en drinken voor een betaalbare prijs vaak druk dus wel reserveren!! |
Geef zelf je mening over Bistro Piaf