pmkeijser 17 maart 2012 | |
Gezellig en leuk restaurantje. Kom er heel vaak met mijn vriendinnen. Lekkere verschillende hapjes (thali en mezze), verse sapjes en heerlijke (veganistische) taarten! Alles met liefde (ook voor dieren en natuur) bereid!
RoccoDillon 25 juli 2011 | |
Smaak is redelijk, maar vaak niet vers. Enchiladas worden geserveerd met bruine sla en de wortelcake was droog. Voor de rest prima sfeer, en orginele drankjes. Voor het eten komen we niet terug. Dan gaan we liever naar de specialist van de keukens die hier geserveerd worden (indiaas, mediterraans, mexicaans, pizza). |
Susan Korthof 13 juni 2011 | |
Onze tafel heeft alleen Indiaas gegeten, maar wij vonden het niet fantastisch. Voeg hierbij een weinig klantgerichte bediening en een weinigzeggende inrichting en dat maakt ons weinig enthousiast over dit restaurant. |
happiehap 12 juni 2011 | |
- Eten: te kleine porties.
Djooeke 10 augustus 2010 | |
Het eten smaakt hier wel goed, maar de porties zijn wel aan de kleine kant. Zeker als je de mezzes kiest, kijk je verbaasd op als je ziet wat op je bord krijgt. Je kan beter één groot gerecht nemen dan de meerdere-hapjes-gerechten.
open mind 24 juli 2010 | |
Het interieur wekt meteen de indruk dat je in een gezellige warme hippie oase midden in de stad terecht komt. Complimenten voor het interieur en de menukaart. Helaas blijkt de eigenaar een bekrompen, botte, kinderachtige, arrogante kerel te zijn met een tulband op zijn hoofd en vol met vooroordelen over buitenlanders. Niet bepaald ZEN! |
Mirreduifje 21 juli 2010 | |
Lekkere sfeer, leuke bediening. Veelbelovende kaart en dan.....veel te kleine porties. Echt zo ontiegelijk zuinig, gewoon schraal. Ik ga hier niet meer eten. |
chunga 13 mei 2010 | |
Leuke sfeer, veelbelovend menu, maar viel erg tegen. Porties matig, kruiden volledig uit balans. Slechte prijs/kwaliteit verhouding wat de hoofdschotels betreft. Zou er niet gaan dineren, maar wel eens binnenwippen voor een van de heerlijke drankjes en de raw chocoladetaart! |
hh1deep 2 mei 2010 | |
Veel te kleine porties voor de prijs. De beschrijving op de menukaart is niet te vergelijken met wat je op tafel krijgt. We hadden een shishkabab besteld een kregen daarvoor een klein stokje met EEN stukje tofu en stukje paprika en een stukje ui. Als je wil eten, zou dit jou laatste optie moeten zijn. |
Marijke 10 februari 2010 | |
Ontzettend lekker eten met verse ingredienten, prettige relaxte sfeer en allerte en vriendelijke bediening. |
Geef zelf je mening over Golden Temple