KeukenVegetarisch
Openingstijden17.00-21.30

RoccoDillon RoccoDillon 25 juli 2011

Smaak is redelijk, maar vaak niet vers. Enchiladas worden geserveerd met bruine sla en de wortelcake was droog. Voor de rest prima sfeer, en orginele drankjes. Voor het eten komen we niet terug. Dan gaan we liever naar de specialist van de keukens die hier geserveerd worden (indiaas, mediterraans, mexicaans, pizza).

Susan Korthof Susan Korthof 13 juni 2011

Onze tafel heeft alleen Indiaas gegeten, maar wij vonden het niet fantastisch. Voeg hierbij een weinig klantgerichte bediening en een weinigzeggende inrichting en dat maakt ons weinig enthousiast over dit restaurant.

happiehap happiehap 12 juni 2011

- Eten: te kleine porties.

- De serveersters zijn wel aardig, maar geven geen enkele uitleg over het eten. Wij als Nederlanders kennen de Indiase keuken niet, en verwachten wel enige uitleg en advies!
Eén serveerster spreekt alleen Engels, en het is onduidelijk hoeveel Nederlands ze verstaat. Ze verstond in ieder geval de vraag niet of er ook alcohol geschonken werd.

- betalen: pinnen werkt op de oude (doorhalen van de pas), niet-veilige manier. Wanneer stapt men over op de nieuwe manier van pinnen?

- alcohol: er wordt geen alcohol geschonken, maar dit staat niet op de website aangekondigd. Er bestaan goede biologische wijnen of Indiaas bier! Geef de klant de keuze! NB: bier en wijn zijn vegetarische producten.

Djooeke Djooeke 10 augustus 2010

Het eten smaakt hier wel goed, maar de porties zijn wel aan de kleine kant. Zeker als je de mezzes kiest, kijk je verbaasd op als je ziet wat op je bord krijgt. Je kan beter één groot gerecht nemen dan de meerdere-hapjes-gerechten.
De aankleding is wel erg fijn, als je er op tijd bij bent kan je heerlijk in de kussenhoek zitten.

open mind open mind 24 juli 2010

Het interieur wekt meteen de indruk dat je in een gezellige warme hippie oase midden in de stad terecht komt. Complimenten voor het interieur en de menukaart. Helaas blijkt de eigenaar een bekrompen, botte, kinderachtige, arrogante kerel te zijn met een tulband op zijn hoofd en vol met vooroordelen over buitenlanders. Niet bepaald ZEN!

Geef zelf je mening over Golden Temple