| Keuken | Amerikaans & Bbq, Grill |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
rianne34 18 september 2011 | |
Altijd leuk zo’n spontaan idee om met een groep uit eten te gaan. Maar ook lastig met al die verschillende smaken en budgetten. Na veel wikken en wegen hebben we op aanraden van een kennis een tafel voor 8 personen gereserveerd bij Nashville steakhouse te Arnhem. Een klein misverstand bij aankomst over de reservering werd al snel opgelost; bij de tafel voor 6 werd moeiteloos een extra stoel aangeschoven omdat wij toch ook met 1 persoon minder waren. We kregen de menukaart en ons drankje werd ons snel en vriendelijk aangereikt. Op de vraag of volwassenen ook kindermenu’s konden bestellen, kregen we het antwoord dat dat niet mogelijk was maar wel werd ons een goed alternatief geboden. De dagspecial; kleiner stuk vlees, saus naar keuze en aardappeltjes. Een van onze tafelgenoten had zin in een ruim portie vlees (lees: kip) en vroeg of de kip groot was omdat hij nogal trek had? (Bij veel gerechten staat namelijk het aantal gram vlees, dus misschien was hier ook een maatstaf voor) Het bedienend personeel vertelde ons dat het een chickenbreast was maar dat het een grote portie is. Het woord “groot” is natuurlijk niet meetbaar. Dus hij besloot het te nemen. Zo besloot iedereen iets van de kaart te kiezen waar hij of zij zin in had. En zodra het eten op tafel gezet werd, werden we vooral overdonderd door de grote schaal sparerib’s. De dagspecials zagen er goed uit en het kipgerecht was zo lekker dat hij er nog een extra bestelde. Tot zover een klein misverstand met de tafel, die goed opgelost werd en een misverstand over het woord “Groot”. Een dessert sloegen we allemaal over maar koffie ging er wel in. Een aantal vrienden houden ontzettend van speciale koffies te drinken. Dus vandaar dat er een Spanish koffie en een kiss on fire besteld werden. De kiss of fire was onbekend, maar na uitleg zou deze gemaakt worden.”hetzelfde als een irish koffie maar dan vervang je de wiskey door tia Maria en countreau.” Na een paar minuten kon een Spanish koffie niet gemaakt worden, want dat likeurtje hadden ze niet(Lees Tia Maria). Daarentegen de kiss on fire was er wel (cointreau en tia Maria). Duidelijk nog een misverstand, maar geen enkel probleem voor ons we bestelde wel de irish koffie die op de kaart stond. We hadden een heerlijke avond achter de rug, lekker gelachen, gegeten en gedronken. Bij het vragen van de rekening, klopte er iets niet. €11,- euro voor de kiss on fire koffie, omdat alle drie de drankjes los aangeslagen waren. Met dat vraag waarom dat was brank letterlijk de hel los. Hoe konden we nu om een spanish koffie vragen met tia Maria als tia Maria uit italie kwam? Dus dat bestond niet eens volgens hem. Er was een ontzettend agressieve houding ten opzichte was ons. Terwijl wij allemaal ontzettend verbaasd waren. We hadden een vraag over de rekening, en dit was het resultaat. Langzaam zijn wij weggelopen omdat we geen problemen wouden hebben. Zo ben ik als gast nog nooit behandelt, en wens ik ook nooit meer behandeld te worden. Als we te luidruchtig waren of er was een ander probleem, was naar onze tafel gekomen dan hadden we ons aangepast. We zijn daarna nog even ergens anders wat gaan drinken om niet met een gevoel van een verpeste avond uit elkaar te gaan. Het positieve hiervan is: dat als je alle 7 full time of parttime in de horeca werkt, dag in dag uit het je gasten naar de zin maakt, vragen over rekeningen netjes afhandelt is dit toch een mooi leer puntje hoe wij het nooit zouden doen!! |
Amarone 24 januari 2011 | |
Inmiddels heb ik al een paar keer gegeten bij Nashville. De aankleding is niet helemaal mijn ding, maar het past wel bij een steakhouse. Anders dan de naam doet vermoeden heb ik geen Country & Western muziek gehoord. Dat was alvast een meevaller. Ik vond de voorgerechten niet helemaal goed, zo wordt bijvoorbeeld de maiskolf niet even op het houtskool gelegd en dat is toch jammer. Het hoofdgerecht maakt alles weer goed. De steaks maar ook de spareribs smaken voortreffelijk. Het is immers ook een steakhouse en die zijn ook perfect. Verder wil ik de twee dames van de bediening nog een compliment maken. Met name de zeer aantrekkelijke dame met het licht buitenlandse accent verstaat haar vak. Ondanks haar zeer goede uiterlijk is ze heel aardig, spontaan en zeer behulpzaam. Ik wil ook niet onvermeld laten dat de rode wijn (gewoon besteld per glas) heel lekker is. Wordt geserveerd in een goed glas en ze zijn niet gierig. Afrekenen was ook een meevaller, ik vondt het echt niet duur. Conclusie: betaalbaar en lekker eten en goede bediening dus hier gaan we zeker nog een paar keer eten. |
Etertje 18 oktober 2009 | |
Toevallig hier verzeild geraakt i.v.m. bezoek Concert Symphonica in Rosso. De zaak was hier speciaal op aangekleed. Wij zaten naast de open keuken en alles komt vers uit de koelkast (geen diepvries) op de grill. Smakelijke Chateaux Briand gegeten. Meerdere gasten aan andere tafels waren enthousiast. De eigenaar werk er al langer maar de zaak is pas 1,5 jaar van hem. Ga zo door! |
Proever42710 11 maart 2006 | |
Personeelsuitje, met zijn zevenen prima gegeten, voor precies 200 euro een goede prijs kwaliteit de tournadou was precies goed |
Proever29806 12 februari 2006 | |
Je krijgt wel veel vlees ( texas plate ) maar de saladebar is niet echt uitgebreid. Aardappeltjes wel lekker. Het hoofdgerecht werd direct na voorgerecht geserveerd, dus geen tijd om je eten even te laten zaken. Saai personeel, niet onaardig maar er kwam niets spontaans uit. Het was koud daar, we zaten op de tocht en er was geen muziek. Ouderwetse inrichting, en alles werd geserveerd op saaie witte borden, ook ouderwets simpel bestek. Simpele garnering ( sla en een schijfje sinaasappel ) en simpele toetjes. Het heeft allemaal best gesmaakt maar voor wat je krijgt is het echt een dure tent!! |
Geef zelf je mening over Nashville Country Club