MennoVerhoef 22 mei 2012 | |
Heerlijk Chinees gegeten, ook hier waan je je even in China, de sfeer is dan ook niet echt heel erg gezellig maar het eten de te beter. |
etenismijnding 28 maart 2012 | |
Altijd lekker! Altijd tevreden! Typisch chinees gewoon lekker eten. Sfeer kan me niet boeien eten wel! Alleen altijd druk! Maar voor die prijzen kan je er niet over zeuren. |
Mpathy 31 oktober 2011 | |
Nooit een teleurstelling, altijd constante kwaliteit, heerlijk. |
gigi-frei 23 augustus 2011 | |
mijn favoriete chinees ... bami soep met eend .. heerlijk , doen ik zeker 3 keer per maand ... lekker , betaalbaar en snel ... |
ivaan 30 juli 2011 | |
Onvoorstelbaar maar het eten is echt altijd lekker! |
rimpelconsult 14 juli 2011 | |
De inrichting is net zo sfeerloos als de restaurants in China zelf. Als je dat echter voor lief neemt en aan de formicatafels gaat zitten dan heb je in no time een overvloedig maal met een uitstekende smaak! Een aanrader qua kwaliteit van voedsel. |
MrSmith 10 februari 2011 | |
Golden Chopsticks is top! Verwacht geen speciale aandacht van de bediening, het gaat hier om lekker eten. Fau Lam (Crispy pork), Tja Siu & singapore noodles zijn uitstekend! |
Johan Rooi 16 januari 2011 | |
een van mijn favoriete Chinese restaurants , lekker druk , uitgebreide keuze en de bediening is goed ... vooral de gestoomde oesters met rode bonen saus is hier heerlijk . |
kooiman 11 januari 2011 | |
een super chinees ... voor afhalen en om daar te eten ... alles behalve gezellig maar het is heerlijk en snel eten . |
Staalstrater 16 november 2010 | |
Echt een treffer, dat er zo dicht bij de Dam, temidden van alle toeristen-instinkrestaurants, zo'n prima authentieke Chinees zit! Interieur ziet er nu netjes uit, gewoon een eethuis als in Hong Kong. Kantonese keuken, dus veel verse groenten, ook vis/krab/oesters zijn goed. Bediening is vriendelijk en snel, niet iedereen spreekt evengoed Nederlands, maar dat geeft geen enkel probleem. Probeer vooral de pijlinktvis gevuld met garnalen, super! |
Geef zelf je mening over Golden Chopsticks