1 2 3 4 5 ouder »

Debora1812 Debora1812 7 november 2011

Verrassend gezellig en goed gegeten! De bediening is erg vriendelijk en ze serveren goede wijn.

MartinK MartinK 16 mei 2011

Hier gegeten na de de huldiging van Ajax op het musuemplein. Was uiteraard een beetje chaotisch door de drukte in dit eetcafe maar lekker gegeten voor een goede prijs. Turks brood met tapende vooraf en daarna de tournedos genomen die goed medium rare was.

Leuk tentje....:)

SdV SdV 7 maart 2011

gezellige gewone sfeer, prima eten voor een dito prijs!

kgoedhart kgoedhart 21 november 2010

Wij komen regelmatig een menutje scoren.
Nooit teleurgesteld. Patat en salade zijn perfekt.
Goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Tapiertje Tapiertje 13 november 2010

Super gezellig, rustig eetcafe. Heerlijke lunch (uitsmijter!) en fijne bediening.

DJac DJac 22 oktober 2010

Gambrinus is een gezellig Amsterdams buurtcafe. Het neigt qua sfeer en aanbod naar een combinatie van een bierencafe en een restaurant. De bediening is vrolijk en bekwaam. Lekkere friet, lekkere spareribs, heel lekkere soep en nog lekkerdere appeltaart. Andere gerechten zijn soms te gemaakt en niet altijd geslaagd creatief. Desalniettemin ben ik nog nooit ontevreden de deur uitgelopen.

mlemsom mlemsom 7 april 2010

Niks mis met dit eetcafe dat aandoet als een 'friet met sate zaak', waar ik uiteindelijk eindigde met heerlijke thaise garnalensoep. De entourage is erg bruin cafe achtig maar de kaart is verrassend. Aardige bediening.

AnneR AnneR 2 augustus 2009

Wij eten hier eens in de 14 dagen en doen dit al 9 jaar, maar tot op heden hebben we er nog nooit een chagrijn in de bediening meegemaakt; in tegendeel,altijd vlot en vriendelijk.
En omdat het eten er bijna altijd prima en afwisselend is,hopen we hier nog lang te komen.
Annemarie.

Jean Deko Jean Deko 28 juli 2009

Eten bij Gambrinus is meer dan goed. Als de aardige serveerster voor het opdienen van het mandje brood met fantastisch lekkere smeerseltjes het tafeltje nog even schoon had gemaakt had ik een "uitstekend" gegeven. Want voor de rest helemaal goed. Speciaal bier van de tap had een bijsmaak. Kon terug en kwam niet op de rekening.Ondanks het late tijdstip (vlak voordat de keuken dichtging en nog zondag ook!) werden we vriendelijk ontvangen alsof we de eerste gasten waren. De spareribs, maaltijdsalade en bijgerechten waren met zorg en aandacht bereid en het smaakte zoals het eruitzag: erg lekker. Complimenten en tot een volgende keer!

PeterPeter PeterPeter 19 mei 2009

Zowel het eten als de muziek en de sfeer zijn meestal prima!
Alleen onbegrijpelijk dat ze die chagrijnige barman nog niet hebben ontslagen. Ik heb nog nooit iemand zo ongeïnteresseerd z'n werk zien doen (iedereen die er wel eens komt weet wie wordt bedoeld). Een tip voor die persoon: als je je werk niet leuk vindt, ga dan een ander baantje zoeken. In mijn ogen verpest je het voor je collega's, die namelijk wel altijd heel vriendelijk zijn.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Gambrinus