| Keuken | Chinees-Indisch |
| Gemiddelde menuprijs | €22.50 |
| Huiswijn per fles | €16.00 |
| Huiswijn per glas | €2.30 |
| Openingstijden | 12.00-22.00, vr vanaf 17.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
kaatje1966 17 november 2011 | |
Ik kwam hier vroeger al met mijn ouders (jaren 70) en het is hier nog steeds super eten! Neem vooral geen gerechten van de "normale" kaart maar kies voor kleine hapjes en geniet! Vooral de loempia's in oestersaus, de end met pannenkoekjes, maar ook de Dim Sum zijn geweldig. EN als je durft hebben ze ook wat meer exotische dingen op deze kaart staan, die allemaal stuk voor stuk even lekker zijn! Echt een aanrader. |
Rouge 10 november 2011 | |
Het eten is lekker en met zorg klaar gemaakt. Hoe verre vers is, kunnen we het niet zeggen maar het gevoel zegt dat het zeker O.K. is voor een chinees restaurant van zijn type. |
ruz 9 januari 2010 | |
Met 2 personen een eenvoudig gerecht van de menukaart gekozen. Lekker en goed, pure smaken.Losse gezellige sfeer,geen bombarie. Vooraf reserveren lijkt geen overbodige luxe! |
Proever41242 1 oktober 2006 | |
We hebben heerlijk er gegeten, echt een aanrader!
Proever18613 12 augustus 2005 | |
Erg lekker, erg goed. Je moet dus inderdaad niet van de kaart eten of afhalen (mag wel hoor, maar dat is dus niet het lekkerste). Vriendlijke bediening en verder normaal chinees restaurant. |
Geef zelf je mening over Restaurant Kwong Chow