Pontifex 12 februari 2012 | |
Erg leuke huiskamer sfeer, supergoede en vriendelijke bediening en dan is ook het eten nog eens erg lekker en betaalbaar! |
hallo 24 juli 2011 | |
Is festina achteruit aan het hollen? Je kon hier altijd heerlijk zitten, goede koffie en heerlijke broodjes/eten. Helaas vliegen er nu zwermen fruitvliegjes rond die op je glas afstormen. Koffie was lauw, bijna koud. Broodje was een saaie plak met goedkope sla en kaas, en wat ui. Helaas was de salade niet veel beter, vooral heel vet. Je kunt hier nog steeds lekker zitten maar de sfeer zoals deze er eerst was lijkt weg, verdwenen met de aardige bediening van voorheen. |
ErnstVDW 8 april 2011 | |
Donderdag weer eens bij festina lente gegeten. Bediening was als altijd snel en vrolijk, ookal was het behoorlijk druk. Eten ronduit slecht. De gemengde antipasto was ok, maar saai: wat olijven, kaas, worst een een spiesje met koude noorse garnalen. Als hoofdgerecht had ik een zwarte lintpasta met geitenkaas. En dat was het ook: droge te gare pasta met een plak lauwe geitenkaas en wat schijven lente-ui. Hoofdgerecht van m'n tafelgenoot sloeg echt alles. Ze had 'gamberi' besteld en kreeg in alle ernst een zwartgeblakerde venkelknol met daarin gestoken vijf satéprikkers met ijskoude noorse garnalen (zie voorgerecht), eromheen een mayo-achtig sausje. Toen we de bediening hierop aanspraken reageerde hij meteen vol begrip en werd het gerecht vervangen door iets anders naar keus. Al met al een gezellige avond gehad, maar eten doen we hier nooit meer. Of zou de italiaanse kok een vrije avond hebben gehad? |
bramopproef 8 augustus 2010 | |
Erg leuke en sfeervolle plek om een drankje te drinken met een kleine hap ernaast. Vaak gaat er wel wat mis met het eten (zo waren ze bijv. het zout en/of de bouillon in de soep vergeten..), maar dit wordt altijd keurig rechtgetrokken. Leuk personeel met pit! |
Garmt vS 24 februari 2010 | |
Lekker eten; niet al te duur. Niet echt bijzonder maar qua prijs/kwaliteit erg goed. |
eetgraag 28 juli 2009 | |
Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten om Festina Lente,prettig vrolijke bediening!Daarnaast genoten van de ossehaas mett gegrilde groente!We wisten niet goed welke wijn we wilden,mw van de bdiening bood direct aan om ze gewoon voor te proeven.Eeen aanrader als u een leuk eetcafe zoekt in de Jordaan |
Nollie 2 maart 2009 | |
Een Italiaanse keuken in een oud Jordaans cafe. Waar vind je dat! Gezellig druk. Ik heb hier ca 5 keer met vrienden en vrouwlief gegeten. Je zit hier niet alleen voor de snelle hap maar je zit hier gezelig onder elkaar. De drank is zoals het hoort in een cafe maar de wijze waarop de Italiaanse hapjes/schoteltjes worden gepresenteerd zijn bijzonder goed. Alleen maar verse producten en niet uit een pakje zoals het zich laat aanzien en uiteraard proeft. Kortom een aanrader wanneer je nu eens niet naar een stijf restaurant wilt. Publiek is zeer variabel. |
Jeff 29 november 2008 | |
Wat een leuk tentje! De 2 dames achter de bar hadden het behoorlijk druk, maar wat een service. Ik ben het in A'dam niet gewend dat mijn biertje gebracht wordt, als ik aan een tafel zit te borrelen. Later op de avond een lekkere verse pasta's en heerlijk brood met aiolie. Heerlijk tentje voor de borrel en een kleine hap. |
Proever80181 26 augustus 2008 | |
Heel fijn restaurant. De kleine gerechtjes - geen tapas!, volgens de kaart - kosten niet veel maar zijn stuk voor stuk heel erg lekker en zorgen ervoor dat je naar hartelust kan varieren en combineren. De inrichting is rommelig-gezellig, de bediening prima en de spelletjes voor na de maaltijd echt een leuk extraatje!
Lianne 24 juli 2008 | |
Gister hier gegeten met 2 vrienden.
Geef zelf je mening over Festina Lente