| Keuken | Eetcafé & Mediterraan | |
| Huiswijn per fles | €17.00 | |
| Huiswijn per glas | €3.00 | |
| Openingstijden |
| |
Moeite met keuzes maken? In dit eetcafé werken ze volgens een leuk format waarbij je combinaties kan maken tussen kleine Italiaanse hapjes, groenten, vlees, vis, pasta en aardappeltjes. ‘Ze werken alleen met verse producten en dat zie en proef je.’ De presentatie is wat rommelig, maar dat past wel bij het concept. In de inrichting is geprobeerd een ‘knus huiskamergevoel’ na te bootsen, met boekenkasten en spelletjes. ‘Je zit hier echt gezellig!’
hallo 24 juli 2011 | |
Is festina achteruit aan het hollen? Je kon hier altijd heerlijk zitten, goede koffie en heerlijke broodjes/eten. Helaas vliegen er nu zwermen fruitvliegjes rond die op je glas afstormen. Koffie was lauw, bijna koud. Broodje was een saaie plak met goedkope sla en kaas, en wat ui. Helaas was de salade niet veel beter, vooral heel vet. Je kunt hier nog steeds lekker zitten maar de sfeer zoals deze er eerst was lijkt weg, verdwenen met de aardige bediening van voorheen. |
ErnstVDW 8 april 2011 | |
Donderdag weer eens bij festina lente gegeten. Bediening was als altijd snel en vrolijk, ookal was het behoorlijk druk. Eten ronduit slecht. De gemengde antipasto was ok, maar saai: wat olijven, kaas, worst een een spiesje met koude noorse garnalen. Als hoofdgerecht had ik een zwarte lintpasta met geitenkaas. En dat was het ook: droge te gare pasta met een plak lauwe geitenkaas en wat schijven lente-ui. Hoofdgerecht van m'n tafelgenoot sloeg echt alles. Ze had 'gamberi' besteld en kreeg in alle ernst een zwartgeblakerde venkelknol met daarin gestoken vijf satéprikkers met ijskoude noorse garnalen (zie voorgerecht), eromheen een mayo-achtig sausje. Toen we de bediening hierop aanspraken reageerde hij meteen vol begrip en werd het gerecht vervangen door iets anders naar keus. Al met al een gezellige avond gehad, maar eten doen we hier nooit meer. Of zou de italiaanse kok een vrije avond hebben gehad? |
bramopproef 8 augustus 2010 | |
Erg leuke en sfeervolle plek om een drankje te drinken met een kleine hap ernaast. Vaak gaat er wel wat mis met het eten (zo waren ze bijv. het zout en/of de bouillon in de soep vergeten..), maar dit wordt altijd keurig rechtgetrokken. Leuk personeel met pit! |
Garmt vS 24 februari 2010 | |
Lekker eten; niet al te duur. Niet echt bijzonder maar qua prijs/kwaliteit erg goed. |
eetgraag 28 juli 2009 | |
Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten om Festina Lente,prettig vrolijke bediening!Daarnaast genoten van de ossehaas mett gegrilde groente!We wisten niet goed welke wijn we wilden,mw van de bdiening bood direct aan om ze gewoon voor te proeven.Eeen aanrader als u een leuk eetcafe zoekt in de Jordaan |
Geef zelf je mening over Festina Lente
| Vrijdag | van 10:30 tot 22:30 | |
| Zaterdag | van 10:30 tot 22:30 | |
| Zondag | van 10:30 tot 22:30 | |
Opmerkingen
altijd open behalve met kerst en op oudejaarsavond