8.0

KeukenTurks
Openingstijden12.00-23.00
Bijzondere kenmerken topper

PaulK PaulK 12 maart 2012

In een zaak waar het meubilair bezwijkt onder het gewicht van de bezoekers zou ik ook niet willen eten. Vreemd genoeg bij Bosporus nog nooit een probleem gehad om mijn duur betaalde kilootjes overgewicht veilig te parkeren.

Vriendelijke bediening, prima gerechten in een rustige, mooie ambiance voeren mij regelmatig in de richting van Bosporus.
Aan het eind van het vertier blijft een bescheiden rekening.

Deyvant Deyvant 20 februari 2012

Vergeleken met andere Turkse restaurants is Nieuwe Bosporus slecht. Wij zijn er voor de tweede keer geweest. Wij wilden het een tweede kans geven omdat het is verbouwd en je koude voorgerechten zou krijgen om de heropening te vieren. We hebben geen koude voorgerechten gekregen en toen we ernaar vroegen en lieten zien werd er gezegd dat ze daar niets van weten. De service is slecht. Het komt zo nep over. Sigara boregi was ze zoutig bijna niet te eten. Tavuk izgara was te droog. Friet was te hard en te vet. Het was alsof het voor de tweede keer was gebakken. Sutlac was mierzoet. De poot van de stoel waar ik op zat brak af en zat ik opeens op de grond. Dit was mijn slechtste Turkse restaurant ervaringen.

Rouge Rouge 12 oktober 2011

Vergeleken met andere Turkse restaurants haalt hij het net niet.

PaulK PaulK 29 augustus 2011

Bij mijn tweede bezoek aan Nieuw Bosporus zeker niet teleurgesteld.
Opvallend dat deze zaak nog niet voldoende recensies kreeg voor een samenvatting.
De hoogste tijd dat daar verandering in komt!
Bediening was zeer vriendelijk en attent.De kaart met heerlijke gerechten maakte het moeilijk om toch weer voor mijn favoriete gerecht te kiezen. Toch maar gekozen voor de Adana Kebab voorafgegaan door een heerlijke tomaten soep.
Adana Kebab is een pittig gerecht van gegrillde gehakt.
Hou wat mineraal water onder handbereik om te blussen!

F.Bekker F.Bekker 8 juli 2011

Wij weten wat Turks eten inhoudt. Komen al 20 jaar in Turkije en hebben veel ervaring. Bosporus heeeft een zeer goede keuken met echte Turkse gerechten met veel smaak. Veel verse groentes en lekker vlees. De stoofpotjes zijn heerlijk. Hier kan je nog lekker en betaalbaar eten

Geef zelf je mening over De Bosporus