| Keuken | Bistro |
| Huiswijn per fles | €12.75 |
| Huiswijn per glas | €2.50 |
| Openingstijden | 17.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Niels-Daan 9 april 2012 | |
Waren altijd enthousiast, maren vonden nu de prijs kwaliteit te hoog. Toen we onze enorme biefstuk niet op kregen, hoorden we pas achteraf dat we ook een kleinere hadden kunnen bestellen. Zonde van het eten en jammer van het geld. |
Swiss1985 1 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten! Super vriendelijke bediening! Voor ieder wat wils en goede kwaliteit eten in verhouding tot de prijs! Een perfect avondje uit! |
cato1963 1 maart 2012 | |
gisteravond weer overheerlijk gegeten bij de bok, bediening was gezellig, en het vlees heerlijk van de houtskool grill.
jetlag 26 februari 2012 | |
2x per jaar ben ik Arnhem en gan dan altijd naar De Bok.
Vrijdagavond 24 februari 2012 | |
Tja, als het niet duur is hoef je ook niet te veel te verwachten. Maar dat gaat hier wel heel erg op. Kordate niet te vriendelijke juf in de bediening . Die na 5 minuten het eten al op tafel had na bestelling. Dus vlees in de pan (meer rood dan bestelde medium) met te veel peper er op. en dan koolsla??? er bij. En bakje voorgegaarde witlof (die wel lekker was) en gebakken aardappelen die lauw waren. Enes het is niet duur. Maar voor dat geld kun je op plekken ook een echt goede saté of pizza beter doen...
Geef zelf je mening over De Bok