Griekenland ligt bij u om de hoek
Dionysos bestaat sinds 1992. Wij zijn gespecialiseerd in de authentieke Griekse keuken vooral mezedes (tapas). Er zijn regelmatig muziek avonden met live optredens, vooral Rebetika.
April is wijnmaand. We hebben mooie flessen wijn voor aantrekkelijke prijzen.
Heerlijk eten! Je waant je in Griekenland. Wij waren met z'n vieren en we lieten de eigenaar 3 gangen enkele gerechten serveren. Een absolute aanrader! Alles was mooi en met zorg klaargemaakt. Optimale gastvrijheid en originele gerechten. Hier gaan we zeker vaker heen.
Ooo jongens, wat kun je hier toch lekker eten. Ik woon niet meer in Amsterdam, maar toch kom ik nog regelmatig naar de Overtoom om bij Nikos te eten. Het is er huiselijk gezellig en ook de prijzen zijn vriendelijk.
Ik bestel altijd mezzes, voorgerechten. Aanraders: calamaria (inktvis, maar dan heel anders dan je gewend bent, echt super lekker), spanakopita, feta fourno (feta uit de oven met veel knoflook, een feest) en gavros (kleine gebakken visjes).