| Activiteiten | Restaurant, Catering | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
De combinaties van de 'proeverijen' waren echt verrassend, er werd erg goed gekookt en de er bij uitgezochte wijnen maakten het helemaal af. Vooraf hadden we respectievelijk een proeverij van schelpdieren: bitterbal van kreeft, Thais gebakken grote garnalen en coquille met avocado crème of drie maal carpaccio: rundvlees met Parmezaanse kaas, kalfsvlees met een licht mosterd dressing en gerookte zalm pittig met pepertjes. Als hoofdmaaltijd: drie variaties (klooster)varkensvlees: wang, ribs van Iberico varken met couscous en een mooi stukje varkenshaas met sinaasappel saus of de proeverij van rund: drie maal biefstuk van haas met elk een eigen bereiding en perfecte sausen. De bediening was vriendelijk en goed geïnformeerd en we zaten op een rustige plek aan een ruime tafel. Echt alles klopte.
Gegeten op: 5 april 2013.Met restaurantweek hier gegeten. Het was een proeverij van verschillende kleine gerechtjes. o.a. Lauw warme eendenham met gestoofde kerrie spitskool. Diamanthaas met een jus van Madeira. De kalfswang kon mij niet bekoren. De creme Brule daarentegen deste meer. Een 4e gang erbij genomen en het wijnarrangement. Het was een heerlijke avond, een aanraden!
Gegeten op: 2 maart 2013.Een toppertje in Apeldoorn! Gezellige, warme moderne inrichting met passende verlichting. Leuke kaart met allerlei verschillende proeverijtjes voor zowel bij voor-, hoofd- en nagerecht. Partner en ik hadden vooraf de proeverij van carpaccio c.q. eend en als hoofdgerecht de proeverij van varken en kalf, steeds in 3 verschillende bewerkingen. Vooraf heerlijk warme broodjes met boter/olie/zeezout, daarna een amuse en tussen voor- en hoofdgerecht een lekkere frisse spoom. Ook de huiswijn was uitstekend en dat gold ook voor de uiterst vriendelijke en attente bediening. We komen zeker terug!
Gegeten op: 26 februari 2013.Lekker gegeten op dinsdagavond. Mooie gerechtjes en goed geproportioneerd. Wijnsuggesties op de kaart prima, maar ook afwijken hiervan is geen probleem. Voorgerecht, proeverij van eend was uitstekend. Hoofdgerecht, proeverij van wild was prima. Goed dat er nog even gewaarschuwd werd voor de mogelijkheid dat er nog een verdwaalde hagel-kogel in zou kunnen zitten. Nagerecht, proeverij van citrus, kon mij iets minder bekoren. Lekker ijs van mandarijn en mouse van pistache, echter de merenque kon mij minder bekoren. Een amuse van garnaal en een tussengerechtje van sorbet van peer in prosecco waren aangename verassingen. Qua prijs/kwaliteit zeker een aanrader.
Een proeverijtje van 3 bij elke gang. Lijkt leuk, maar verveeld snel. Jammer dat de proeverijtjes alleen per soort (vlees, gevogeltje, vis, vegetarisch etc) zijn ingedeeld, hoewel ik niet gevraagd heb of je daar ook vanaf mag wijken. Mijn tafelgenoten die zeevruchten, wild of gevogelte aten leken zeer tevreden met wat zij voorgeschoteld kregen. Ikzelf, vegetarier, vond het geheel wat tegenvallen. De creme brulee van geitenkaas doet het echt beter als toetje dan als voorgerecht, de bietenrisotto, de quiche en de pasta met paddestoelen waren allen erg smakeloos. Het vegetarische hoofdgerecht bestond eigenlijk uit 2 bulkgerechten (pasta met paddestoelen en hetebliksem met blauwe kaas) en een kleine quiche. Daarmee is de prijs voor dit gerecht (iets van 23 euro) echt te hoog. De service was prima, hoewel ik geloof ik alle gezichten van de bediening aan onze tafel heb gezien, de glazen wijn ruim en het decor ok.
Gegeten op: 20 oktober 2012.Schrijf zelf een recensie over Spicebrush de Proeverij
Schrijf hieronder je recensie over Spicebrush de Proeverij. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | |
| Diner | 17:00 - 22:00 |