| Keuken | Spaans |
| Huiswijn per fles | €14.00 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | di-za vanaf 17.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever46700 23 februari 2012 | |
Gezellig restaurant met een keuze uit heerlijke tapas, redelijk geprijsd.
jurgen1 26 juni 2011 | |
het eten was goed en lekker, alleen zijn sommige tapa's niet echt spaans.Volgens mijn spaanse partner |
annemiekex 29 mei 2011 | |
Eten is van prima kwaliteit, maar totaal niet bijzonder en al in jaren is de kaart niet vernieuwd. Het concept lijkt te zijn geworden: iedereen bestelt de 'onbeperkt tapas eten voor 18,50' en zo kan dus in snel tempo iedereen bediend worden. Daarnaast staan de tafels zo opgesteld dat elk hoekje benut is, jammer, want je krijgt meer het idee van een eet-schuur ipv een restaurant.
NL_Rianne 29 januari 2011 | |
Ik had het erg naar mijn zin gehad. Eten, service en decor uitstekend. Wij komen zeker vaker langs. |
dema 24 januari 2011 | |
Veel te groot en te massaal. Eten was lekker maar niks bijzonders. Alles van te voren klaar gemaakt, kan ook bijna niet anders zo groot was het daar. Heel druk en rumoerig. Geen spaanse sfeer. tapas spareribs???Zal er zeker niet nogmaal heen gaan.Jammer, had na lezen van de andere recenties meer verwacht. |
Geef zelf je mening over Ramblas