| Keuken | Eetcafé |
| Huiswijn per fles | €15.00 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | ma-zo 17.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Ewald62 12 juni 2011 | |
Hier met zijn vieren gegeten. Een absolute aanrader. Alles wat werd opgediend was heel lekker, of nog beter dan dat. Geen erg bijzondere dingen op de kaart, maar wel ruim voldoende variatie. Bediening was vlot en vriendelijk. Een volgende keer in Apeldoorn gaan we weer hier naar toe. |
Proever51442 28 mei 2011 | |
Er lekker gegeten bij het SAS. Sate was er lekker en de pasta was heerlijk. bediening was vriendelijk en vlot
Kaatje1970 22 januari 2011 | |
Via Iens hier terecht gekomen. Mooie aankleding, vriendelijke ontvangst, lekker ongedwongen. Bediening aan het begin wat traag, maar dit kwam door een pinapparaat wat niet werkte, kan gebeuren. Verder alles snel bezorgd, ook het eten. Saté was goed, niet geweldig, maar goed. En de prijs is netjes. Muziek kan wat mij betreft iets zachter, maar dat is persoonlijk. Als ik ooit weer in Apeldoorn ben ga ik toch hier weer eten denk ik. |
SD Smith 11 oktober 2010 | |
Eenvoudig eetcafé. Goed eten. Echt een plek om te eten na een middag te hebben gewinkeld. |
OL__ 5 april 2010 | |
Leuk gezellig eetcafé met een uitstekende keuken voor een eetcafé. De menukaart is ruim gevuld met allerlei gerechten voor ieders wil. Mijn vrouw en ik hebben een voorgerecht en een hoofdgerecht gehad en beide waren erg lekker. Niet heel speciaal maar wel juist voor de prijs.
Geef zelf je mening over Eetcafé Het Sas