KeukenEetcafé
Openingstijdenma-zo 17.00-21.30

Ewald62 Ewald62 12 juni 2011

Hier met zijn vieren gegeten. Een absolute aanrader. Alles wat werd opgediend was heel lekker, of nog beter dan dat. Geen erg bijzondere dingen op de kaart, maar wel ruim voldoende variatie. Bediening was vlot en vriendelijk. Een volgende keer in Apeldoorn gaan we weer hier naar toe.

Proever51442 Proever51442 28 mei 2011

Er lekker gegeten bij het SAS. Sate was er lekker en de pasta was heerlijk. bediening was vriendelijk en vlot

komen snel nog eens terug

Kaatje1970 Kaatje1970 22 januari 2011

Via Iens hier terecht gekomen. Mooie aankleding, vriendelijke ontvangst, lekker ongedwongen. Bediening aan het begin wat traag, maar dit kwam door een pinapparaat wat niet werkte, kan gebeuren. Verder alles snel bezorgd, ook het eten. Saté was goed, niet geweldig, maar goed. En de prijs is netjes. Muziek kan wat mij betreft iets zachter, maar dat is persoonlijk. Als ik ooit weer in Apeldoorn ben ga ik toch hier weer eten denk ik.

SD Smith SD Smith 11 oktober 2010

Eenvoudig eetcafé. Goed eten. Echt een plek om te eten na een middag te hebben gewinkeld.

OL__ OL__ 5 april 2010

Leuk gezellig eetcafé met een uitstekende keuken voor een eetcafé. De menukaart is ruim gevuld met allerlei gerechten voor ieders wil. Mijn vrouw en ik hebben een voorgerecht en een hoofdgerecht gehad en beide waren erg lekker. Niet heel speciaal maar wel juist voor de prijs.
Het eetcafé oogt gezellig zoals je van een eetcafé mag verwachten. De bediening is vriendelijk en snel. Het drinken met wat stokbrood staat snel op tafel en later word er nog een fles water op tafel gezet. Geen bronwater maar het is wel gratis.
Al met al een leuk eetcafé met een goede sfeer en lekker eten voor een schappelijke prijs.

Geef zelf je mening over Eetcafé Het Sas