| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Loesje01 7 februari 2012 | |
Een aantal keren gegeten bij Grandcafé de Notaris. Het eten ging wel maar het vervelende was dat wij allebei de keren om kwart voor acht (ook op een zaterdagavond!!!) te horen kregen dat dit de laatste ronde was: de tent ging sluiten. Geen gasten meer en dan zegt de baas: zet de resterende gasten maar op straat en sluit de boel. Staaltje oud-Hollandse ongastvrijheid zeg maar. Daar zien ze ons dus nooit meer. |
RvG 31 december 2011 | |
In 1 woord bedroevend, onvoorstelbaar dat deze tent zo vol zat op donderdag 28 december 2012.
ibar 17 oktober 2011 | |
Afgelopen weekend De Notaris bezocht. Er zit geen structuur in de bediening/organisatie, waardoor:
-Tim- 6 september 2011 | |
Zondag 04/09 geprobeerd te lunchen bij dit grand café, het koste de bediening al zo veel moeite om wat te drinken te brengen dat we de lunch maar hebben laten zitten. Vrolijke gezichten waren ook ver te zoeken, de bediening had er duidelijk geen zin in! |
dikkehemaworst 14 december 2009 | |
wij hebben 15 minuten binnen gezeten en zijn toen maar weer vertrokken.maar het personeel was zeker even weg of zo....
Geef zelf je mening over Grandcafé De Notaris