Net even uit de loop aan de Paslaan, maar prachtig ruim pand en terras. Goede kaart, geweldige koffie en zeker met kinderen goed te doen. Boterhammen met hagelslag versiert met fruit. Wat willen kinderen en ouders nog meer?
Vrijdag hier heerlijk geluncht met m'n vriend. Gezellig ingericht, vriendelijke bediening. De waldkornbol met peer, druif en blauwe kaas was heerlijk. De uitsmijter van m'n vriend ook. Ruime porties, goed gepresenteerd. Een aanrader.
Prettige zaak in het centrum van Apeldoorn. ´s Zaterdags erg druk en moeilijk om een tafeltje te krijgen. Zonder enige twijfel de beste capuccino van Apeldoorn en misschien wel van Nederland. Ik zou niet weten hoe het nog beter zou kunnen! Ook de grote variatie van tosti´s en broodjes is het noemen waard. Allemaal verzorgd gepresenteerd en supervers. Niet goedkoop, maar de euro´s dubbel en dwars waard.