35 recensies

16 juni 2013

Wat jammer, het eten is hier niet meer wat je mag verwachten. Een eenvoudige, niet te dure maar goede Italiaan is goud waard, maar hier staat snel makkelijk geld verdienen voorop. Kille bediening, niet oprecht, harde pizza's, vet deeg, een uiterst trieste salade, oude droge groente, goedkoopste chemische olijven, vieze olie/azijnflesjes en hoe eerder de tafel weer bezet hoe beter. Weer wat meer aandacht voor kwaliteit, liefde voor het vak, voor goed eten en plezier van gasten in je restaurant doet wonderen. Ik hoop dat dit verzoek aankomt.

Gegeten op: 14 juni 2013.
Ammehie
Ammehie

11 mei 2013

Absoluuut niet aan te raden:
- bruschetta aangebrand
- pasta zalm met een zalm tomatensaus, waar geen enkele verse zalm inzat
-bediening het allervreselijkst dat ik ooit heb meegemaakt. onze ober vertelde ons in het italiaans (omdat hij dacht dat wij dat niet konden verstaan) dat wanneer we geen dessert of koffie zouden bestellen we maar moesten betalen en gaan omdat ze de tafel nodig hadden voor nieuwe gasten.

English translation:
Worst restaurant experience ever.
- burnt bruschetta
- the pasta with salmon was made not made with fresh salmon, but came from a jar
- worst service ever: the waiter told us in italian (as he thought we wouldn't be able to understand) that if we wouldn't order coffee or dessert we should make room for the next guests.

absolutely awful restaurant - avoid if you can

Gegeten op: 11 mei 2013.
sanne36
sanne36
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

19 april 2013

De pizza's zijn niet beter dan een diepvriespizza, de bodum heeft een vreemde structuur en het beleg heeft weinig kwaliteit. De bediening was wel heel snel, maar erg gericht op toeristen.

Gegeten op: 18 april 2013.
LM1098
LM1098

4 februari 2013

Lekker ongdwongen Italiaans. Prijs/Kwaliteit is OK. Bediening aardig, attent en alles gaat lekker snel. Lokatie is ook erg leuk.

Gegeten op: 27 januari 2013.
Thallo
Thallo

12 januari 2013

Bestelden van de lunchkaart 2 kleine pizza's die volgens de kaart 6 tot 8 euro zouden kosten. We kregen 2 wel erg klein uitgevallen pizzaatjes ter grootte van een gebaksbordje, die ook nog eens behoorlijk waren aangebrand. Later zagen we op de gewone kaart dat de normale (grote) eenvoudige pizza's rond de 8 euro kosten, terwijl we voor deze minigevallen resp. 8 en 9 euro moesten afrekenen! Daar komen we dus niet meer.

Gegeten op: 12 januari 2013.
Pieter100
Pieter100
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

1 mei 2012

Eenvoudige, lekker pizza's, heerlijke tartufo na. Ondanks de grote drukte was de bediening snel, efficiënt en vriendelijk.

Callum
Callum
Meesterproever

15 maart 2012

De pizza's zijn hier niet bijzonder. De bodem is te dik en taai. Niet te vergelijken met de krokante houtoven pizza's van tegenwoordig. De pasta's zijn daarentegen prima. Prijzen zeker niet te hoog.

wdri2076
wdri2076
Topproever

17 januari 2012

Zondagavond, restaurant zat aardig vol. Brood vooraf erg lekker. Bruschetta lekker, maar zorg dat je alleen met tomaat besteld. Pizza Funghi was lekker, Pizza Mozzarella zonder smaak. Tagliatelle al Salmone was meer tomatensaus dan zalm/roomsaus. Er was amper zalm in te vinden. Risotto met champignons was daarin tegen weer erg lekker. Toetjes prima in orde. Sfeer is prima, bediening was niet echt charmant en slecht te verstaan.

Terencew47
Terencew47
Expertproever

28 november 2011

Het brood was versgebakken & warm! De ambiance volkomen goed! De bediening was erg snel correct en vriendelijk! De Lambrusco van goede kwaliteit. (In goed gepoleerde -passend mooie glazen; wat het nog lekkerder deed smaken- )Het bier van de tap in het juiste glas--> Warsteiner! Het eten was *precies* zoals je van een ECHTE Italiaan verwacht! Vers heerlijk een aanrader! Ons zullen ze nog vaker zien!

Bayla
Bayla
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

7 november 2011

Een weke soppige pizzabodem. Als je ervan houdt prima maar niet mijn smaak. Halverwege het eten van de pizza kwam er eens stuk hard plastic tevoorschijn. Waarschijnlijk de verpakking van de kant en klare pizzabodem.

dulac75
dulac75
Fijnproever

Schrijf zelf een recensie over Capri

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard