6.4
6.4

1 2 3 ouder »

Zuideramstel Zuideramstel 5 april 2012

Wij eten eenmaal per week bij Calzone, maar gisteren was de pasta zo lekker dat ik dit wel eens wil melden op deze site. Calzone is een echte ontmoetingsplaats in Zuid en wij hebben hier veel vrienden gemaakt. Het personeel en de eigenaresse zien wij ook als vrienden.

Kitty-Zuur Kitty-Zuur 31 maart 2012

Vandaag heerlijk met vrienden hier gegeten. Ik was direct weg van de prachtige licht groene alcantara stoffering en het Italiaanse art deco interieur. Het eten is echt goed hier.

Nelusje Nelusje 23 februari 2012

Wat een afgrijselijke pizza's. Die in de supermarkt zijn beter! Echt schandalig dat er voor zulke 3e rangs pizza's soms 15 euro betaald moet worden. Prijs kwaliteitsverhouding klopt totaal niet.

Molly Molly 20 november 2011

Heel lang op ons eten moeten wachten, terwijl we aangaven haast te hebben.
Spaghetti bolognese was redelijk, de penne capigliana dreef in de saus, niet lekker dus. Salade stelde niets voor, wat blaadjes sla, grofgesneden tomaat en komkommer en champignons.
Verder zat daar een soort vast kliek, waarbij we het gevoel hadden dat iedere klant over de tong ging. Kortom onaangename sfeer, slecht eten en dan laat ik het interieur maar even buiten beschouwing. Nooit meer!

bubica bubica 16 oktober 2011

zeer slecht!!! eten is niet lekker interieur is slecht!

Bartpeirs Bartpeirs 12 september 2010

Prijs kwaliteit zit het hier fout. Alles is middelmatig hier en dan krijg je snel het gevoel van: "dit kon ik toch zelf beter".
De gerechten zijn flets en niks speciaal, integenstelling tot de overheersende lookgeur die heerst in dit restaurant, de inrichting lijkt op niks, de wijn is ronduit slecht.

levensgenieter020 levensgenieter020 14 maart 2010

heerlijk gegeten. pizza heel dun en knapperig, bediening vlot en vriendelijk. In openkeuken goed te zien dat alle ingredienten vers zijn.
Aleen de opstap om in het restaurant te komen erg hoog. Hoorde van de gasten naast ons dat de luch ook erg goed is.
Echt een aanrader dit restaurant.

Mustang Mustang 5 juni 2009

Pizza`s zijn super en pasta`s goed. Blijft mijn favo even-hapje-doen tentje om de hoek.

Proever61863 Proever61863 2 september 2008

Heerlijke pasta napolitana hier gegeten en mijn vriend een pizza rucola. Bediening was vriendelijk en correct, lekker ongedwongen sfeertje in zo'n statige buurt.

Proever76743 Proever76743 14 juni 2008

In een poging de EK-ziekte te ontlopen zijn wij uitgeweken naar Calzone omdat dit een van de weinige restaurants was waar geen televiesiescherm hing. Gevolg hiervan was dat een van de obers de hele avond constant naar het hotel aan de overkant holde om de wedstrijd alsnog te bijkijken.. Als de obers al aan het werk waren, dan waren ze vooral bezig de tafels af te nemen terwijl wij nog aan het eten waren! Tel daarbij op slappe pasta en een koud glas wijn en je hebt voorgoed een klant verloren. Slecht dus.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Calzone