Heel lang op ons eten moeten wachten, terwijl we aangaven haast te hebben.
Spaghetti bolognese was redelijk, de penne capigliana dreef in de saus, niet lekker dus. Salade stelde niets voor, wat blaadjes sla, grofgesneden tomaat en komkommer en champignons.
Verder zat daar een soort vast kliek, waarbij we het gevoel hadden dat iedere klant over de tong ging. Kortom onaangename sfeer, slecht eten en dan laat ik het interieur maar even buiten beschouwing. Nooit meer!
Prijs kwaliteit zit het hier fout. Alles is middelmatig hier en dan krijg je snel het gevoel van: "dit kon ik toch zelf beter".
De gerechten zijn flets en niks speciaal, integenstelling tot de overheersende lookgeur die heerst in dit restaurant, de inrichting lijkt op niks, de wijn is ronduit slecht.
heerlijk gegeten. pizza heel dun en knapperig, bediening vlot en vriendelijk. In openkeuken goed te zien dat alle ingredienten vers zijn.
Aleen de opstap om in het restaurant te komen erg hoog. Hoorde van de gasten naast ons dat de luch ook erg goed is.
Echt een aanrader dit restaurant.