Alledaags en voor ieder wat wils. Dat hoeft niet te betekenen dat het saai is, want ze hebben goed gevulde borden met heerlijke gerechten. Echte aanraders zijn de ajam smoor en de steak au poivre. De huiskamersfeer zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt, maar het is wel een beetje rumoerig. Al met al niet verrassend of origineel, maar gewoon een goede hap!
Wij hebben 2 dagen achtereen gegeten bij dit gastvrij restaurant. Eerste dag aan de straatkant. Beetje geluid van de verbouwing aan de overkant. Maar dat stopte snel. Vlotte bediening, vriendelijk. Leuke presentatie van de dagspecials door mensen die lol in uun werk hebben. Vooraf duo zalm/forel, omgezet naar dubbelsolo (geen probleem). Zonnevisfilet en varkenshaas met peper cognac,ie saus was goddelijk lekker. De volgende dag in de binnentuin. Welkom geheten met onze naam! Is meer een patio maar heel gezellig!! Angus biefstuk....mmmm. Plaats voor een toetje was er niet meer. We kregen een kopje koffie aangeboden ("of wilt u nog een slokje wijn?") Echt een leuke zaak waar ze uitstekend eten serveren!! Wij komen zeker terug.
Op het eerste gezicht een knus eetcafé, maar na binnenkomst blijkt de sfeer, het eten en het personeel van uitstekende kwaliteit te zijn. Heerlijk gezellig gegeten voor een goede prijs.
Mijn vriendin en ik zijn vanwege ons jubileum bij Don Quichotte gaan eten.
De reden dat we hier naartoe zijn gegaan, zijn de goede recensies op internet.
We hadden een erg leuk tafeltje bij het raam, hoewel het wel vrij druk was. Je krijgt er een beetje een 'huiskamer' gevoel bij.
Als voorgerecht hadden we 'Don Quichotterieën' voor 2 personen. Erg leuk om te bestellen, aangezien je van alles wat krijgt. Kwaliteit en kwantiteit waren erg goed.
Als hoofdgerecht hadden we 'Tongrolletjes gevuld met verse Zalm' en de 'Mixed Grill'. Beiden erg lekker, leuk gepresenteerd, vlees en vis goed op smaak en de hoeveelheid was ook weer uitstekend.
We hadden graag nog een Grand dessert voor 2 gedaan, maar we zaten al helemaal vol. Daarom aan de Irish koffie gegaan en we kregen er ook nog een leuke verrassing bij vanwege ons jubileum.
Een aanrader dus!
De bediening in dit restaurant heeft werkelijk begrepen waar gastvrijheid om gaat. Enkele voorbeelden: De hartelijke ontvangst, toen ik aangaf tussen welke gerechten ik twijfelde spontaan het aanbod om de mixed-grill aan te passen met de vleesgerechten waar ik tussen twijfelde, het ophalen van mijn salade met geitenkaas om deze even onder de warmtelamp te zetten zodat de kaas warm bleef toen ik een telefoongesprek aan moest nemen... En dan ook nog heerlijk gegeten. Verse producten en goed vlees. Hier kom ik graag nog een keer.
Geef zelf je mening over Don Quichotte Eten & Drinken