6.8
7.0

1 2 3 4 ... 7 ouder »

IreneVanDiemen IreneVanDiemen 8 mei 2012

Wat is die zaak achteruit gegaan! Vorig jaar zomer heb ik er vaak met veel plezier in het zonnetje gezeten. Leuk en fris personeel en een prima lunchkaart (niet speciaal). Drie weken geleden heb ik er geborreld met een aantal mensen en dit was een deceptie.. Er werkten allemaal nieuwe gezichten. Dit is op zich niet erg maar de kwaliteit was een drama. Personeel kende de kaart niet en was erg ongeïnteresseerd. We zaten aan de bar en het duurde ontzettend lang voordat we geholpen werden. Een lange slungel achter de bar stond meer met een (vaste) gast te praten dan dat hij werkte... Nu heb ik er een aantal dagen geleden met mijn moeder geluncht en de slechte service zette zich gewoon voort. Jammer om te zien dat deze zaak in korte tijd zo'n terugval heeft gehad. Ik ben benieuwd hoe dit gaat als het terras vol zit in de zomer...

ww ww 17 april 2012

Eten is lekker, van vis tot lasagne en daghap. Lamskoteletten, erg lekker en prijs/kwaliteit verhouding goed. De bediening is vriendelijk en behulpzaam.

Anne-miekeAmsterdam Anne-miekeAmsterdam 12 juli 2011

Een prachtige plek en leuk om te zitten. Bediening vond ik slecht, niet gastvriendelijk en brutaal. Dit laatste bleek nadat er teveel op de rekening stond, wij dit hadden aangegeven en zij met stalen blik zei dat wij; ''heel snel dronken...''. Erg jammer van zo'n mooie plek, dat de bediening het af laat weten.

mrs_verano mrs_verano 13 juni 2011

Vorige week op het terras een maaltijdsalade gegeten, die was rijkelijk gevuld en lekker! Bediening was wat minder, drankjes vergeten en letten niet op lege glazen..

mangare mangare 1 juni 2011

Voor een eetcafe ronduit matig gegeten. Biefstuk (erg klein) en slecht gebakken. Daarnaast een soort deeg en wat tomaatjes. Onbegrijpelijk en ook nog eens duur gerecht voor een dergelijke eetgelegenheid. Een salade etc. kon er niet eens vanaf. Ben met een halflege maag dus maar weggegaan. Veel te mager gegeten. Van de oude Sarphaat is weinig meer over zo te merken. Enfin gelegenheden genoeg in de omgeving.

hilde1970 hilde1970 14 november 2010

Vandaag lekkere verkeerd en muntthee bij Sarhpaat gedronken. Gezellige sfeer, leuke bediening en lekker vol. Je kon zelfs op het terras zitten, onder de luifel in de regen... echt een aanrader!

wtcoaching wtcoaching 14 juli 2010

Voor een daghap redelijk!

edwin_ edwin_ 11 juni 2010

Heb onlangs een zakenlunch georganiseerd bij de Sarphaat maar dat viel tegen. Broodje zalm met chilisaus???, broodje carpaccio met currysaus??? Twee culinair-inspiratieloze broodjes... Jammer, voor de rest een leuke tent op een goede plek!

Amsterdammer10 Amsterdammer10 2 juni 2010

Relatief goed eten voor een nette prijs. Daghap van 12 euro is lekker, ruim voldoende en ziet er ook nog eens mooi uit!

joost van bergen joost van bergen 10 mei 2010

ik was er een tijdje geleden met een vriendin om even te lunchen bestelde het broodje mozarella maar vond het niet lekker. zelfs nadat het weer terug was gegaan naar de keuken werd het er helaas niet beter op. Wel een gezellige sfeer!

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Café Sarphaat